Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most meg mi a baja? Mit csináljak vele?
A barátom hazajött három hét után, és pár napja még mindenáron találkozni akart velem már ma. Erre én írtam neki, hogy akar-e csinálni valamit. Azt mondta, ma még biztosan nem. Oké, megértettem, nem is győzködésből, csak elmontam neki, hogy én mit szoktam csinálni, és majd ha lesz kedve, akkor ő is kipróbálhatja, de nem erőltetem.
Erre ő "A K@RVA ÉLET, HOGY MA NEM MEGYEK SEHOVÁ! :D' Én meg nem értem mivel érdemeltem ki ezt a bunkóságot, hiszen csak tippet akartam adni, mit csináljon kockulás helyett, ami tényleg pihentető, erre ő elkezdi nekem még irogatni, hogy a "ma még biztos nem" volt a gyengébb változat, blah, blah, blah... Ki is hangsújoztam, HA VAN KEDVE, de mindegy. Nem akartam én ráerőltetni..., nem is gondoltam, hogy ma, csak egy ötlet volt, ennyi. Erre ő tiszta bunkó lett velem. Most mit csináljak? Azt mondtam pihenje csak ki magát, mert ráfér. Aranyosan elköszöntem tőle, nem kezdtem el vele pörölni, hogy ne legyen már ilyen bunkó, meg hasonlók, mert nem állt szándékomban semmi sem... Szerintem most élvezze csak a magányt pár napig, mert én tutira nem írok neki... Jogos?
Teljesen jogos. A helyedben pár napig nem írnék rá. Ha ő felkeres, akkor az más dolog, de most hagyjad egy kicsit magára.
Így is toleránsnak tartalak, hogy elviseled a kockulását. Én ezt soha nem értettem meg, pedig nem is nő vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!