Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfitársaim, hogy oldjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, hogy oldjátok meg ezt a helyzetet reggelente?

Figyelt kérdés

Nos, nem tudom ki van így vele, szerintem sokan, hogy a reggeli ébredés egyik legjobb pillanata, amikor még az ágyban feküdve tudok egy hosszút fingani, leereszteni magam, ami éjszaka összegyűlt. Vicces, és jó érzés, megkönnyebbülök, gondolom nem kell ragozni. Reggeleim fénypontja, mindennap csinálom.

Nos, de ha barátnőmnél alszom, vagy ő alszik nálam, akkor ezt nem igazán csinálhatom. Halkan nem igazán lehet, amúgy is hangosat szoktam, elnyújtva, hosszút.

Próbáljam meg takaró alá, vagy menjek ki? De már úgy nem jó. Ti hogy szoktátok megoldani? Barátnő mellett kiengeditek?

Nem trollkodás a kérdésem, komolyan kérdezem ezt, tényleg.

Mit tehetnék az ügyben? Nem akarok erről lemondani.

2016. okt. 16. 11:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%

Amikor a kérdést olvastam, azt hittem, a reggeli merevedés lesz a téma.

Volt már úgy, hogy kimentem a mosdóba csak ezért, de olyan hangosra sikerült, hogy meghallotta a hálószobában. Aztán egy hatalmasat röhögtünk ezen. :)

2016. okt. 16. 11:42
 2/16 anonim ***** válasza:
77%

Ez egy teljesen normális jelenség. Mármint, hogy az éjjel felgyűlt gázok reggel egyszerre távoznak, illetve lassan elkezdődik a bélmozgás is. Az nem annyira, ha neked ez a reggeleid fénypontja.

Normális, felnőtt nő is tapasztalta már ezt a jelenséget, és nem fog miatta összeomlani.

Nagyanyám mondta régen, hogy akkor tudod, hogy tartós kapcsolat, ha mertek már egymás előtt fin.gani. :D

Egyébként kelj fel kicsit előbb, mint a csaj.

2016. okt. 16. 11:48
 3/16 anonim ***** válasza:
92%
Az én barátom, amikor kimegy reggel pisilni, akkor szokta kiengedni. Eddig még nem mondta, hogy a fingás lenne számára a reggeleinek fénypontja.
2016. okt. 16. 11:51
 4/16 anonim ***** válasza:
90%

Whoopy Goldberg párkapcsolati témájú könyvében azt írja erről, hogy szerinte az az ideális párod, aki mellett az sem zavar, ha fingik az ágyadban. viszont ő azt is hozzáteszi, hogy ő nem tudja ezt elviselni senkitől, úgyhogy ő nem is akar emiatt (és hasonló kötöttségek, kompromisszumok miatt) párkapcsolatban élni senkivel. ő lezavarja a szexet, aztán hazaküldi a pasit, aludjon mindenki a saját ágyában, ahol úgy fingik, ahogy akar és senkinek nem kell semmi mást elviselni a másiktól.

szerintem ez két oldalú. ha olyan párod van, aki megérti és elfogadja (sőt talán maga is csinálja előtted), akkor nincs vele gond. ha visuont olyan párod van, akit ez zavar, akkor vagy fogd vissza, vagy menj ki és úgy oldd meg, vagy akár együtt keressetek olyan megoldást, ami neked is elfogadható és neki is. végső esetben meg vagy kerestek más partnert, vagy kerülitek az ilyen helyzeteket. az igazi probléma nem az, hogy vannak ilyen helyzetek, hanem hogyha ezeket nem tudjátok megbeszélni és közösen megoldást keresni.

mondjuk a kapcsolat romantikájából elég sokat elvesz, ha az ilyen dolgokat egymás előtt csinálják a felek. akármekkora megértés, szeretet és elfogadás van a két fél között, egészen más tudni, hogy a másik is büdöset fingik/szarik, mint érezni is azt. szóval azért lehet, hogy bizonyos dolgokat jobb meghagyni az intim szférájában és jobb, ha jótékony titok fedi el, mert ha már mindent tudunk a másikról, az megölheti a vonzalmat - akár akarjuk, akár nem...

2016. okt. 16. 12:01
 5/16 anonim ***** válasza:
45%

Háhá :DDD

Nyugodtan fingj az asszony előtt! Csak nehogy az övé legyen a nagyobb :D

2016. okt. 16. 12:15
 6/16 anonim ***** válasza:
72%

Nem csípem, mikor valaki azzal jön, hogy onnantól igazi egy kapcsolat, ha már mertek egymás előtt fingani... Nem tudom, én megtisztelem a másikat azzal, hogy nem durrantok az orra alá és ezt viszont is elvárom. Egymás orra alá fingani nem vicces, hanem kifejezetten bunkóság.

Neked meg kérdező, egy kicsit ráncba kellene szedni az értékrendedet, elég szomorú, ha ez a napod fénypontja.

2016. okt. 16. 12:19
 7/16 anonim ***** válasza:
28%
Hát nem tudom,szerintem a fingás igenis vicces, még akkor is, ha emiatt egyesek primitívnek gondolnak :D
2016. okt. 16. 12:21
 8/16 anonim ***** válasza:
59%

Ha minden reggel trottyantanod kell, ott valami gond lehet.

Túl későn vacsoráztok, vagy túl sokat, vagy olyan táplálékot amit nem emészt meg rendesen a gyomrod.

2016. okt. 16. 12:40
 9/16 anonim ***** válasza:
64%
Több mint egy éve együtt vagyunk, együtt is élünk, de tiszteljük egymást annyira, hogy ezeket a fürdőszobában végezzük.Ez oltári bunkóság a másikkal szemben, de lehet a fiatalok körében ez a divat.30 felett már nem ez a reggelünk fénypontja, inkább egész más.
2016. okt. 16. 13:26
 10/16 anonim ***** válasza:
43%
Mi 30-asok vagyunk, 6 eve egyutt es siman pukizunk egymas elott, egyikunket sem zavarja. En csak reggel egyet, o nemikepp tobbet de ebbol nem csinalunk problemat.
2016. okt. 16. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!