Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfitársaim, hogy oldjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, hogy oldjátok meg ezt a helyzetet reggelente?

Figyelt kérdés

Nos, nem tudom ki van így vele, szerintem sokan, hogy a reggeli ébredés egyik legjobb pillanata, amikor még az ágyban feküdve tudok egy hosszút fingani, leereszteni magam, ami éjszaka összegyűlt. Vicces, és jó érzés, megkönnyebbülök, gondolom nem kell ragozni. Reggeleim fénypontja, mindennap csinálom.

Nos, de ha barátnőmnél alszom, vagy ő alszik nálam, akkor ezt nem igazán csinálhatom. Halkan nem igazán lehet, amúgy is hangosat szoktam, elnyújtva, hosszút.

Próbáljam meg takaró alá, vagy menjek ki? De már úgy nem jó. Ti hogy szoktátok megoldani? Barátnő mellett kiengeditek?

Nem trollkodás a kérdésem, komolyan kérdezem ezt, tényleg.

Mit tehetnék az ügyben? Nem akarok erről lemondani.

2016. okt. 16. 11:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%

Nem vitás, hogy egy visszatartott bélgáz kieresztése megkönnyebbülést okoz az embernek.

Ezt kezelni tudni kell.

Az embernek van intimszférája. Abban is elintézhető.

Nem vitás, néha akaratlanul is kicsúszik a hosszas visszatartás, vagy egyéb körülmények miatt (például nevetés közben). Az adott szituáció dönti el a kezelés mikéntjét.

Az ember biológiai lény. A fingás is fontos dolog. Igaz kellemetlen szag és hanghatással jár.

Az lenne a baj, ha nem tudna valaki kiereszteni. De mindent a megfelelő módon. Mindenki saját kultúrája dönti el, mit engedhet meg magának. Ezt mindenki saját belátására van bízva, mi fér ebbe bele.

2016. okt. 16. 15:45
 12/16 anonim ***** válasza:
77%
Akkor biztos én maradtam csak le valahol, a jó ég tudja hogy hol, de nálam alapvető, hogy nem szellentek a másik orra alá, a fürdőszobába nem művészet kimenni.Nem böfögök az asztalnál mint valami malac, diszkréten kivitelezhető.Mint ahogy nem zargatom a másikat amíg végzi a dolgát a WC-n.Pedig higyjétek el, én aztán minden vagyok, csak nem prűd, sőt!A szexnél kifejezetten szeretem a fényt, ha látom is a másikat, imádok a szemébe nézni.De ez az ágyban a másik orra alá durrantani, na ez tőlünk távol áll, annak ellenére, hogy a gázképződés természetes emberi dolog.
2016. okt. 16. 15:46
 13/16 anonim ***** válasza:
#11 Abban igazad van, hogy van véletlen.Meg úgy összességében helyesen összefoglaltad, amit leírtam, az előzőnek és a kérdezőnek szólt.
2016. okt. 16. 15:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Most tényleg ennyire gáz, hogy minket nem zavar ha a másik előttünk fingik? Jó nyilván nem pár hónapos kapcsolatban.
2016. okt. 16. 22:58
 15/16 anonim ***** válasza:
44%

Engem nőként nem zavar, ha a párom előttem szellent. Sőt mi több, én is szoktam előtte. Nálunk ez nem tabu. Nyilván az előjátékot nem egy hangos fingással kezdjük, de azért nehogy már állandóan a fürdőbe rohangáljon az ember egy-egy fingásért. Pláne, ha esetleg sikerült valami puffasztóbb ételt fogyasztani, amitől termelődnek a gázok rendesen.

Persze azzal sincsen gond, ha valakinek ez undorító, az nyilván olyan márt keres, akivel ebben is egyeznek a nézeteik. Én mindenesetre örülök, hogy nálunk ez nem probléma:D

2016. okt. 19. 15:20
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

#15 Nálunk sem probléma, ha VÉLETLEN.

De SZÁNDÉKOSAN bunkóság.

2016. okt. 19. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!