Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfitársaim! Ti hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim! Ti hogyan csináljátok?

Figyelt kérdés
Hogyan néz ki nálatok a randira hívás folyamata, a megszólítástól kezdve?
2016. aug. 29. 12:50
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

Adam Sandler egyik filmjében volt egy olyan csajozó trükk:

1.Nevettesd meg.

2.Dicsérd meg a mosolyát.

3.El hívom randira még az nap estére még mielőtt észre veszi hogy lúzer vagyok.

És beválik. 3 csajjal játszottam ezt meg és sikerült.

2016. aug. 29. 12:59
 2/7 anonim ***** válasza:
23%
Az első vagyok. De mond is oda hogy az vagy. Ettől a lányok nevetnek és az +pont.
2016. aug. 29. 13:02
 3/7 anonim ***** válasza:
35%

Nappal (buszon, boltban, plázában, munkahelyen, iskolában, stb megszólítva):

Odamegyek hozzá valami kamu indokkal (bocsi hol a WC, bocsi ez a póló hogy áll rajtam, bocsi van házid, bocsi ez a busz merre megy, stb-stb) és beszélgetek vele 10-20 percig, ami alatt indirekt módon egy csomó jó dolgot mondok magamról. Aztán mielőtt elválunk, elkérem a telefonszámát és a facebook elérhetőségét. Utána pár nappal később randira hívom.

Éjszaka (buliban, utcán, stb):

Odamegyek hozzá valami érdekes mondással (hagy találjam ki a munkád során biztos emberekkel foglalkozol, stb), beszélgetek vele 1-3 órát, aztán elkérem az elérhetőségét. Utána pár nappal később randira hívom.

De gondolom annak is köze van ehhez, hogy nem vagyok egy papucs, kedveskedő, mézes-mázaskodó, töketlen személyiség, hanem eléggé célratörő, magabiztos, tökös, jó dumás vagyok

Mondjuk azok számára akik nem értik hogy kell csajozni, azoknak könyvEKet lehetne írni róla, hogy megértsék mit csinálnak rosszul és mit kell jól csinálni. Ne várd hogy itt bárki néhány sorban leírja mit csinálj jól és megváltoztassa az életed

23/F

2016. aug. 29. 13:10
 4/7 anonim ***** válasza:
31%
sehogy, évek óta sz@rok az egészbe!
2016. aug. 29. 13:15
 5/7 anonim ***** válasza:
34%
A hármas egy nagyképű p.öcs. Ha valaki csak úgy ok nélkül feltartana inkább elküldeném. Amit te csinálsz az nem ismerkedés hanem tolakodás, te csajozó nagymester :DD
2016. aug. 29. 13:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy egy számodra jóképű és normális srác megy oda hozzád, amikor éppen ballagsz hazafelé suliból és munkából vagy éppen rucikat nézegetsz a plázában (tehát ráérsz, nem sietsz sehová), vagy egy neked nem tetsző srác megy oda hozzád, amikor éppen elfoglalt vagy súlyosan valamivel (mikor is van ilyen?) vagy sietsz valahová.

A te szádból csak egy nő véleménye hallatszik (a tiéd), de amekkora pö cs vagyok, mégis kb csak így ismerkedem (ismeretlen lányokkal, ismeretlenül megszólítva őket) és elég jól mennek a dolgaim. Életem legnagyobb szerelmét, akivel 2,5 évet voltam együtt, az egyetem folyosóján szólítottam le, mert megtetszett. Ha nem vagyok párkapcsolatban, akkor átlagban pár hetente új lánnyal alhatok, ha akarok, akiket ismeretlenül szólítottam meg.

Ez miért van, ha rossz amit csinálok? Ez miért van, hogy a valóság a módszeremet igazolja?

2016. aug. 29. 17:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Én a négyesen nevettem a legjobbat. :D
2016. aug. 29. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!