Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, külföldön hol/hogyan szoktatok ismerkedni helyi nőkkel, ha nem jártok kocsmákba/partykra?
En Skóciában elek. Deli országokban meg csak nyaraltam, igy olyan tapasztalatom nincs. A deli országokban leginkabb kocsma es party. Azert mert ok függetlenül hany évesek, igy szocializalodnak, túl sok zárkózott spanyol, görög, de főleg olasz lánnyal meg nem találkoztam. Ezek képesek házibulizni heti 5-6 alkalommaL. Mivel lételemük a szórakozás ott ismerkednek is.
Keletebbre meg nem jártam, nagyon régen voltam Erdélybe nyaralni, de mar nem emlékszem a részletekre, magyar lakta vidéken voltunk.
Innentől azt írom le amit hallottam, Ukrajnárol az a hír járja, hogy a pénzes pasit látnak akkor egyből rarepulnek, túl nagy a szegénység.
Ha kiutazol, orosz, lengyel, fehéroroszorszagba, s ott ismerkedsz angolul azzal nagyobb sikered lesz, főleg ha jól beszélesz angolul.
Amugy Tinder mindenhol népszerű.
Tinder nem csak szexkapcsolatok végett létezik? Persze nyilván nem annak indult, de (ha már mástól hallottakról beszélünk) azt csiripelik a madarak, hogy azzá avanzsált.
Kérdés mit jelent keleten a pénzes?
Nekik már ez is elég?
Vagy csak ez?
Pénzes és pénzes között is van különbség! ;)
Igaz az, hogy keletebbre 16-17 éves fiatal lánykák vannak együt 30 fölötti faszikkal? Ott nem zavarja őket a korkülönbség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!