Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért csináljátok ezt velem?
No és az miért van, hogy én független férfiként elmegyek egy szórakozóhelyre, normálisan beszédbe elegyedek egy nővel, táncolunk, egy-két csók is elcsattan közben. Majd amikor az este végeztével el akarom kérni a számát, hogy "normál" körülmények között is találkozzunk, és kiderüljön, hogy világosban is tetszünk-e egymásnak, valamint hogy alkohol nélkül is egy hullámhosszon vagyunk-e, akkor kinyögi, hogy barátja van. És nem hazudik, mert utánanéztem, tényleg van neki.
Miért hagyja magát bameg megcsókolni, és miért kapaszkodik tánc közben tíz ujjal a seggembe?
Ráadásul ez nem először fordul velem elő.
Miért nem lehet ezt előre közölni? Én már annyiból is értenék, ha a "van kedved táncolni?"-ra azt mondaná, hogy "de szigorúan csak táncolni fogunk", vagy hivatkozzon párszor a barátjára beszélgetés közben.
De nem, elhiteti velem, hogy szimpatikus vagyok neki, majd mint aki jól végezte dolgát, hazalibeg a barátjához. Gratulálok :)
Na jó akkor egyszer és mindenkorra elmondom, mert annyi ilyen kérdést tesznek föl h nem igaz.
Szóval a normális lányok, köztük én is olyan rosszfiút keresnek aki mélyebb mint látszik, tud szeretni és inteligens is,csak épp nem tartja be a szabajokat. Ha adott pasi akirosszfiú, és nem mutat sokat akkor ennek 2 oka lehet. A) buta paraszt
B) mély srác aki alkalmazkodik a kornyezethez
Na és mivel a szabály ez: a lázadás vonz az ész marasztal, a dolog vonzóbb része pipa. Ezért abban reménykedünk, hogy o biztos mély meg minden, és miutan ezt sikeresen bemagyaráztuk magunknak, beleesunk...ennyi
Van kerdes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!