Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ezt általában minden fiúval csináljátok, vagy csak azzal, aki iránt többet éreztek?
Én mindenkivel, szeretem húzni a srácok agyát. Aztán persze néha be is adom a derekam, de akkor elvárom, hogy rendesen megcsináljanak!
20L
az előttem szóló már két indokot kiváltott a lány szemszögéből, hogy miért lehet...
én a vicceidre írnám azt, hogy vannak lányok (ismerek ilyet többet is), akik nem azért nevetnek, mert vicces a vicc, hanem azért mert egy fiú mondja, és ezért ösztönösen nevetnek.
A fiúknak imponál ha a lány nevet a viccén. Azazhogy tetszik a fiúnak, hogy ő tetszik a lánynak... és ezt vannak lányok, akik tudják és kihasználják.
:) és ezért mindegy, hogy mi a vicc, de ha fiú mondja, akkor nevet rajta...
Mikor én észrevettem, hogy ez így van, akkor néha mondtam a lánynak komoly dolgokat, de olyan hangsúllyal mintha vicc lenne... és nevetett :) Amikor megkérdeztem, hogy min nevet, akkor általában összezavarodott, vagy azt mondta, hogy a viccemen, de nem tudta megmondani miért vicces vagy hol... persze, hogy nem, hiszen nem is volt vicc... Szóval ezzel lehet vigyázni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!