Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pesten milyenek a csajok általában?
szóval akkor az összesnek kisebbségi komplexusa van és így akarnak kitűnni a hatalmas tömegből :)
Az ilyen csajoknak vannak érzelmeik vagy beérik azzal h nézik őket?
Nos, én nem vagyok ri@nc, és a legtöbben nem azok.
Az már más kérdés, hogy főleg hétvégente a szórakozó helyekre összegyűlnek a könnyűvérű lányok.
Ha akarsz, akkor könnyen fogsz találni, de az általánosítást a jóval nagyobb többség ki kéri magának.
Pesti vagyok, de nincs ilyen misztikum erre felé.
Vannak normálisak is, és vannak ribik is. A szórakozóhelyek sűrűsége miatt az utóbbival többet találkozhatsz. A normálisak értelemszerűen normálisan töltik el az idejüket. Ennyi az egész. Ha nagyobb számban lennének itt, az csak a szórakozóhelyek miatt van szerintem.
4 es nek. Tudom h nem lehet általánosítani, stb...
De nincs olyan csaj akinek nem esik jól az ha vkinek tetszik (és még jobb ha minél többnek)... Néz mélyen a szíved mélyébe és mond ki: ri*bnc minden csaj. Mikor ezzel megvagy rájössz h ronda vagy és ezért nem fogsz ri*bncosan öltözködni :)
7 esnek : Az ilyen elutasító csajokról kéne készíteni egy dokumentum filmet a szokásaikról kézi kamerával :D
Elnézést normális lányok akik ezt olvassák :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!