Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak és általában mit csinálnak szabadidejükben a magányos 12-14 év körüli csajok?
Figyelt kérdés
2012. dec. 1. 11:46
2/13 anonim válasza:
Tanulnak, játszanak, segítenek a házimunkában.. Ja bocs 2012 van.. Akkor isznak, cigiznek, "pasiznak", bandáznak és menőnek érzik magukat.. Tisztelet a kivételnek..
3/13 anonim válasza:
A 14 éves korosztály már piál az utcán, a 12 évesek szerintem még nem annyira mennek sehova.
4/13 jin válasza:
En 14evesen bizniszeltem meg neha ittam,de csak mindig a jo minőséget !Ez ami most van h isszák a sok szart aztán reszegen hánynak/szenvednek...
5/13 anonim válasza:
Igaza van az utolsónak, nekem is sikerült egyszer egy buliban kifognom egy 13 éves csajt aki vagy 16-nak nézett ki, csókolóztunk, megujjaztam, csak azért nem szexeltünk mert nem volt nálam gumi. Később tudtam meg hogy csak 13. Eléggé be volt állva, cigizett is. Szóval ez a mai világ...
6/13 A kérdező kommentje:
:)
2012. dec. 1. 12:13
7/13 anonim válasza:
Várja a pedokat mint a kérdező és egyes válaszolók
8/13 anonim válasza:
Az én osztályomban változik: Van aki tanul. Van aki stréber szinten van.Van aki a facebookon rohad vagy olyan aki a barátnőivel van.
10/13 A kérdező kommentje:
Szerintem aranyosak, akár isznak, akár legóznak. :)
2012. dec. 1. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!