Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ismerkedős üzenet az amire neten általában hajlandóak pozitívan válaszolni a csajok?
Amit a barátom küldött - akkor még nem is beszéltünk, nem is láttuk egymást - az nagyon frappáns volt. Nem a szokásos sablonüzenet, hanem olyan, amire simán igent mondtam.
Ide nyilván nem írom ki, de ne azzal gyere, hogy milyen gyönyörű vagy(ok), próbálj kitalálni valami egyedit.
Régóta keresek párt. Sajna úgy alakult az életem, hogy szinte sose mozogtam nők között. Így maradt a netes társkeresés. Majdnem mind1, hogy mit írsz nekik. Csak jól nézzél ki a képen. Kitaláltam egy egy remek üzenetet, de basztak rá válaszolni.
"Leginkább egy Barátnő, egy Társ hiányzik nekem. Nincsenek nagy elvárásaim, talán csak annyi, mint sok más embernek: közös erővel tudjuk megoldani a problémákat, és figyeljünk oda egymás gondolataira. Ahogy elnézem, ez a mai világban ritka és becsülendő.
Programozóként dolgozok, itt Szegeden szeretem a munkámat, csak sokat kell ülni a gép előtt. De valamit valamiért. Amint vége munkának szoktam sétálni meg biciklizni, pláne hogy egyre jobb idő van kint...
Itt kérdezek valamint, ami kint van a profilján.
"
Túl szépnek nem szabad írni, olyannak se akinek nincsen semmi a profilján... pár 100 levél után feladtam... marad az élőben való ismerkedés.
Most komolyan egy képről mit lehet megállapítani? Készült már valakiről őszinte kép?
Írhatnék tippeket, de az az igazság hogy én személy szerint utálom, ha valaki neten akar megismerni. Egyúttal nem is foglalkozom vele, ha nagyon nyomulós, még tiltom is.
Ez azokra az esetekre vonatkozik, ha valaki teljesen ismeretlenül ír neten. Ha azonban már látásból ismerjük egymást, vagy találkoztunk már, egy suliba járunk vagy ilyesmi, akkor kedvesen reagálok az üzenetekre, viszont akkor személyesen is működjön a dolog, ne csak neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!