Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ezt miért csináljátok? 20/f
Figyelt kérdés
Ha például egy lány kéreti magát, olyanok ír, hogy "egyedül vagyok, unatkozom", "egész hétvégén egyedül vagyok otthon", akkor miért utasítja vissza a fiút, aki felajánlja, hogy átmegy hozzá? :D2014. szept. 20. 12:06
1/7 anonim válasza:
Talan mert nem jon be neki,a srac? :D
3/7 anonim válasza:
Az "egyedül vagyok, unatkozom", "egész hétvégén egyedül vagyok otthon" nem neked szól, hanem annak a 180-as szőke srácnak, akit két hete látott a metrón.
4/7 anonim válasza:
Ilyenek, a csajok, nem tudjak mit akarnak. Torodes kell neki, meg figyelem, de altalaban nem mindegy kitol.
Fiukent ugy lehet kihasznalni az ilyen helyzeteket, hogy kicsit cukkolod amikor ilyeneket ir/mond neked.
Pl. Csaj: Olyan huvos van az agyamban :(
Te: Akkor takarozz be
Mivel hozza vannak szokva a fiuk hizelgesehezaz ilyen szitukban, ezert meglepodnek az ilyen reakciokon, es kello ugyesseggel epitkezhetsz ebbol
25/F
5/7 anonim válasza:
180 as szőke srác vagyok :D 21f :D a szemem is kék.
6/7 anonim válasza:
És az SS testület tagja vagy? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!