Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmagyaráznátok nekem azt nők, miért csináljátok azt, hogy komoly kapcsolatotok ellenére levelezésbe kezdtek valaki mással?
Mikor mit. A lehetőségek teljes spektrumából választok, attól függ, milyen kedvem van.
Megesik, persze.
Hogy miért? Gondolom mindenki másért csinálja.
Én speciel azért levelezek mással, mert szeretek ismerkedni, új embereket megismerkedni. De ezeket a beszélgetéseket nem én szoktam kezdeményezni, csak ha valaki rám akad, és szimpatikus, akkor válaszolok. Ha továbbra is az, akkor meg elkezdődik a levelezgetés.
A kacérkodást sem szoktam kezdeni, de ha a férfi elkezdi (és hagy ne mondjam, hogy bizony a férfiak nagy része elkezdi:D), akkor megpróbálom kicsit humorosan elütni, amire akár azt is lehet mondani, hogy viszonzom.
Talán azért, mert kellemes érzés, ha valaki közeledik, még akkor is, ha tudom, hogy komoly szándék nincs mögötte, hisz nem ismer, nem lát. Biztos az egómnak kell, nem tudom:)
Egyébként én szívesen maradnék a teljesen baráti beszélgetéseknél, de az a tapasztalatom, hogy a férfiak ilyenre amúgy nem nyitottak. Aki minimálisan érdekli őket, azzal elkezdenek flörtölni, aki meg nem, azzal megszakítják a beszélgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!