Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok milyen arányban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok milyen arányban keresik a beszélgető, szex partnereket v komoly kapcsolatot, barátságot?

Figyelt kérdés

Ha elmegyek bulizni és épp olyan kedvem van, le szoktam szólítani őket, van h egyszerre többet is (pl barátnőjével ülnek kint a padon a szórakozóhely előtt) és hazakisérem őket. Ilyenkor tök jól el lehet velük beszélgetni, viszont utánna nem lehet őket többet elérni.

Tehát mintha csak társaságot keresnének a hazaútra..

Ha próbálkozok h menjünk hozzám v fel akarok menni hozzájuk attól elzárkóznak, későbbi folytatás sosincs szinte. De aznap este viszont nagyon jól szórakozunk szinte mindig. Mi lehet az oka h így viselkednek?

Mindig ilyen kis cuki, jófej, szép lányokat (nem partyrib.nc) szoktam megszólítani akikkel ránézésre jól el lehet dumálgatni.

2015. júl. 1. 19:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Pont azért, mert nem riban€ok. Ha egyből magadhoz vinnéd, v te akarsz felmenni, egyértelműen dugni akarsz.
2015. júl. 1. 19:48
 2/9 A kérdező kommentje:
na jó de ha nem teszem ezt, akkor se lesz semmi :/ tehát a későbbiekben már nem beszélünk
2015. júl. 1. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne hívd fel őket, hanem mondjuk kérd el a számukat, vagy jelöld be őket facebookon.
2015. júl. 1. 21:45
 4/9 A kérdező kommentje:

Az a baj h ilyenkor azért nem vagyok 100% józan és másnapra elfelejtem a nevüket, ahhoz h leírjam meg megint nem vagyok elég józan :D

De ők is elkérik az én nevem és mégse jelölnek be :/

2015. júl. 2. 07:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Lehet, ők is elfelejtik... a baj itt akkor is veled van (méghozzá az, hogy komolytalan vagy.)
2015. júl. 2. 07:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Döntsd el, hogy csajozni vagy inni akarsz, a kettő nem megy együtt.
2015. júl. 2. 09:53
 7/9 A kérdező kommentje:

leginkább egyik se :D

am közbe megvan az indok, amin szarrá röhögtem magam, de előttük elég kínos volt :D

2015. júl. 2. 18:45
 8/9 anonim válasza:
100%
Egy buliban általában felszabadultabbak az emberek, ezáltal könnyebben is ismerkednek. Nagyobb társaságban főleg. Attól, hogy egy lány beszél veled, még nem biztos , hogy akar is valamit. Lehet csak épp jól esik neki beszélgetni valakivel és ha még haza is kíséred, valószínűleg szimpi vagy neki. Többet azért nem akar, mert vagy van párja vagy nem jössz be neki külsőre. Válaszolva kérdésedre: csak szexet a könnyűvérő lányok akarnak (vagy akik épp a kiélős korszakukat élik), barátkozni nagyjából bárki, akinek szimpi vagy és nincs egy őrülten féltékeny pasija, komoly kapcsolatot az érettebben gondolkodó lányok.
2015. júl. 14. 23:55
 9/9 anonim ***** válasza:

na látod, meg is van a problémádra a válasz:

"Az a baj h ilyenkor azért nem vagyok 100% józan és másnapra elfelejtem a nevüket, ahhoz h leírjam meg megint nem vagyok elég józan :D "

szerinted ez nem tűnik fel másnak?

2016. dec. 4. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!