Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély rá, hogy a pasi is komoly kapcsolatot szeretne? Kérdezzek rá konkrétan vagy ne?
Adott egy pasi, akivel ismerkedünk kb 1,5 hónapja, és két hete találkoztunk először, azóta 5-ször randiztunk.
A randikon minden jól ment, a következő találka előtt is mindig ő írt rám. Aztán az 5. randin felhívott magához, és lefeküdtünk. Érzem rajta, hogy kedvel, meg tetszek is neki, de akkor eddig miért nem mondta, hogy járjunk? Vagy még mondhatja? Mert én nem lennék híve csak szexkapcsolatnak, én komolyat szeretnék. Ma találkozunk, kérdezzek rá, hogy ő mit vár el ettől az egésztől?
hmm....
nem minden pasi hajlandó beszélni az érzéseiről
szerintem konkrétan ne kérdezz rá hanem burkoltam beszéljetek a jövőről
és ebbe beleszőni h te mit látsz ebbe a kapcsolatban erre valszeg fog reagálni
am meg miért kell kimondani h igen jártok ????
jártok szal ennyi
Acciojuli
Miért annyira baromság? Felnőtt emberek szerintem megbeszélik, mit szeretnének egymástól, főleg, ha egyikőjük úgy érzi, valami nem stimmel. Ha a lány nem mondja ki, mi a gondja, csak trécsel felszínes dolgokról meg mindent megtesz, hogy a pasi "jól érezze magát", az szerintem egy kalandhoz épp ideális.
Persze, akkor is átverhetik a kérdezőt, ha megbeszéli, mi is van most köztük, de azért jóval kisebb az esélye, mint ha úgy tesz, hogy neki ez így is megfelel, ilyen laza kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!