Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyire jön be, ha egy srác gitározik (nem rockot, vagy más egyéb sz*rt, hanem klasszikus zenét és elég komoly szinten)? Konkrétan, hogy ez milyen hiányosságokat tud helyettesíteni, vagy mennyivel dobja meg az "értékét"?
jimi hendrix is fiatalon kezdte, meg blackmoore is... ma is vannak tehetségek.
Helyettesíteni meg.. lánya válogatja
én odáig vagyok a gitáros srácokért :)
Valahogy mindig is más szemmel tekintettem rájuk.
21/L
Hat rockra pl. nem mondanam, hogy sz.r. Na jo, nem mindegy, hogy a srac el tudja jatszani a Nothing Else Matters elejet vagy a Hey Joet meg reszegen is. A klasszikus zene komoly szinten szerintem jo dolog egyebkent :) De szerintem tanulj meg par rock/metal-szamot (meg egyeb ilyen sz*rt), ami ismert, es eleg bonyolult ahhoz, hogy ne tudja mindenki eljatszani. Ha enekelni is tudsz mellette, az megjobb. Ugy mar lehet csajozni, azt ertekelik a csajok :D
RJ 19/F
Hmm hát az nálam eleve plusz ponttal indul (feltéve ha nálam jobban játszik XDmuhhahhaha), aki gitáron tud klasszikust darabokat játszani.
Szerintem a tudás onnan indul ki, hogy a gitáros elé bármilyen tabot vagy kottát raknak, akkor pici átnézés után lazán lenyomja.. legyen az akár Nothing Else vagy Bach Bourrée-ja, Malaguena.. akármi. Őrájuk vagyok képes felnézni. (én 10 éve gitározok, de még mindig nem tartom magam jónak)
De az, h valaki tudja a C-dúrt meg a B-mollt, hát ügyes. Azt nem nagy kunszt megtanulni.. Onnan tovább is kell jutni azért..
Összegezve nekem az jön be, ha tud is komolyan, nem pedig csak hébe-hóba pengetek.
17/l
nem mondom, hogy profi vagyok, de azért elsajátítottam már elég sok mindent. itt van pár szám azok közül, amiket játszok:
http://www.youtube.com/watch?v=oRXFsYsEmcI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!