Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm egy tényleg kis hülyeség miatt veszett össze velem. Férfitársaim, ti mit csinálnátok a helyemben?
Nem feltétlen csak ezen akadt ki, de a mécses ekkor tört el de addig is fogyott már.
Amúgy ne törődj vele, ha mégiscsak e miatt akadt ki, akkor rá fog döbbenni mennyire hülyeségen akadt ki és bocsánatot kér... addig élvezd az életet, menj el haverokkal ide-oda, élj a hobbidnak stb stb.
Ha jól értem, akkor régen borotváltad, így szokta meg, az új változat pedig nem jön be neki.
Abban valóban igazad van, hogy a te tested, és semmi köze hozzá. Viszont ettől még neki nem kell, hogy bejöjjön az új stílusod, te is nyugodtan fogadd el, hogy nem fog úgy hasra esni tőled, ahogy mondjuk eddig. Az már más kérdés, hogy nem kellene felnőtt nőként úgy viselkednie, mint egy kislánynak, akinek elvették a játékát, és szalad anyucihoz.
Szerintem két verzió van ilyenkor, amikor valakinek valami nem jön be a másikon.
1. Kimondja, hogy neki ez nem tetszik, és felejtsd el, mert gáz.
2. "Én is így is szeretlek kicsim". - Majd pár hónap múlva jössz, gyakorikérdésekre, hogy feltedd a kérdést, "Megcsalt/elhagyott a barátnőm, mit csináljak?" - Mert mégsem volt annyi tolerancia és tűz a kapcsolatban, de álszentség annál több.
Jogos a nő kiakadása, ha eddig másként volt.
A párom, levágatta a hosszú haját, én fél évre eltűntem. Látni sem bírtam rövid hajjal.
ma 21:18
Megvártad ameddig visszanőtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!