Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A filmekben mindig reggelente/ eves kozben nagy csokjelentek zajlanak, ez csak sztem undi?
Figyelt kérdés
Filmekben latom mindig, h a szerelmes parok reggel felkelnek es elkezdenek csokolozni, meg h esznek vmit kb meg le sem nyeltek de mar smarolnak. Ez szamomra felfoghatatlan, szeretem a ferjem, de reggel budos szajjal nen akarok csokolozni(szajrapuszi megy), nem mert o budos, hanem mert en sem tudom magam ilyen szajjal elengedni. Ha meg tele a szank vagy epp lenyeltunk vmit szinten nincs gusztusom nagy csokcsatakhoz. Finnyas lennek?2016. okt. 4. 10:26
1/24 anonim válasza:
rendes csókot én nem is láttam még szerintem filmben :D azonkívül, hogy takarják egymás arcát...
lehet csak te fogtál ki ilyen filmeket :D
2/24 anonim válasza:
egyébként az ébredés után büdös leheletes csók normális..nem tudod magad elengedni
3/24 A kérdező kommentje:
Hat tenyleg nem, mert nem akarom. Szamomra ez nem gusztusos es megtisztelem azzal a ferjem, h nem maszok bele az arcaba budos szajjal.
2016. okt. 4. 10:41
4/24 anonim válasza:
Evés közben nekem sem lenne gusztusom nagy csókcsatákat rendezni... de a reggeli ébredés utáni csókkal nincs bajom. Nem olyan büdös egyikünk lehelete sem, és nem undorodunk egymáshoz.
5/24 anonim válasza:
Nekem sem menne, de én eleve érzékenyebb vagyok a szagokra. Mondjuk nekem már évek óta nincs okom emiatt izgulni, mert egyedül vagyok.
A film meg csak film.
6/24 A kérdező kommentje:
De gondolom azert rakjak bele a filemkbe, mert ugy gondoljak ez a kozonseges szerint romantikus. Nekem meg minden alkalommal az jut eszembe, h "fuuj de budos lehet"
2016. okt. 4. 10:48
7/24 anonim válasza:
Ha szeretsz valakit, akkor a nap semelyik szakában sem undorodsz tőle.
8/24 A kérdező kommentje:
Nem undorodom tole, en nem tudom magam elengedni ha budos a szam
2016. okt. 4. 11:13
9/24 anonim válasza:
Szerintem ez az undor nem a személynek szól, hanem annak a helyzetnek, a szagoknak, ízérzékelésnek, annak, hogy étel van a szádban... stb.
10/24 anonim válasza:
Azt, akit tényleg szeretek, bármikor megcsókolok és jó.
Akit viszont nem, annak jó, ha előtte fogat mos, szájvizet használ. Vagy is, olyankor már nem a másik természetes illatát várom el. Szeretkezésnél is, akit szeretek, azon ne legyen semmi egy zuhanyzás után, csak a természetes illata.
Viszont, ha csak a külső jön be egy nőnél, akkor nyugodtan elfedheti a természetes illatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!