Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A filmekben mindig reggelente/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A filmekben mindig reggelente/ eves kozben nagy csokjelentek zajlanak, ez csak sztem undi?

Figyelt kérdés
Filmekben latom mindig, h a szerelmes parok reggel felkelnek es elkezdenek csokolozni, meg h esznek vmit kb meg le sem nyeltek de mar smarolnak. Ez szamomra felfoghatatlan, szeretem a ferjem, de reggel budos szajjal nen akarok csokolozni(szajrapuszi megy), nem mert o budos, hanem mert en sem tudom magam ilyen szajjal elengedni. Ha meg tele a szank vagy epp lenyeltunk vmit szinten nincs gusztusom nagy csokcsatakhoz. Finnyas lennek?
2016. okt. 4. 10:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Én attól kapok agyérhugygörcsöt, hogy minden filmben undorítóan csámcsogósra szinkronizálják az evés hangokat, holott az eredeti hangok sosem ilyen kiba undorítóak.

Egyszerűen nem fogom fel miért van erre szükség.

Reggel mi sem smárolunk és evés közben sem. Sőt zuhanyozni is szoktunk szex előtt, mert mi így szeretjük és kész.

Ha valaki szerint emiatt nem szeretjük egymást, ok, örülök, hogy a szimpla higiénia ma már egyet jelent a párod utálatával. Mindig elfelejtem ezeket a fontos igazságokat, azért járok ide újra és újra, hogy ezeket megtudjam. :D

2016. okt. 4. 12:56
 22/24 anonim ***** válasza:

Akkor bohóckodj a számodra hazai oldalakon, biztos van szlovák/román/szerb/osztrák/ukrán gyakori is.

2016. okt. 4. 13:12
 23/24 A kérdező kommentje:
Biztos. Gunyolodj csak, tudom h a magadfajtak csak almodnak arrol h befogadja oket az orszag ahol en szulettem. Elhagyhatod a kerdesem mert csak rosszindulatu vagy es szemelyeskedsz a temahoz nem szolsz hozza
2016. okt. 4. 13:24
 24/24 anonim ***** válasza:

Ha olyan "szipiszupii" az ország ahol élsz, miért ide a "koszos csórók földjére" jössz kérdezősködni? Román barátaid jobb válaszokkal tudnának szolgálni.

2016. okt. 4. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!