Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A filmekben mindig reggelente/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A filmekben mindig reggelente/ eves kozben nagy csokjelentek zajlanak, ez csak sztem undi?

Figyelt kérdés
Filmekben latom mindig, h a szerelmes parok reggel felkelnek es elkezdenek csokolozni, meg h esznek vmit kb meg le sem nyeltek de mar smarolnak. Ez szamomra felfoghatatlan, szeretem a ferjem, de reggel budos szajjal nen akarok csokolozni(szajrapuszi megy), nem mert o budos, hanem mert en sem tudom magam ilyen szajjal elengedni. Ha meg tele a szank vagy epp lenyeltunk vmit szinten nincs gusztusom nagy csokcsatakhoz. Finnyas lennek?
2016. okt. 4. 10:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
A leggyomorforgatóbb az a jelenet volt mikor arra utaltak, hogy a csaj kinyalta a csávó szájából a rágót (ez egy reklám volt) akitől szintén kinyalta a szeretője... Vazzeg!
2016. okt. 4. 11:31
 12/24 anonim ***** válasza:
Azé' megnénném én hogy hányan nyomatnátok órisái csókcsatákat a fokhagymás kóbász bekebelezése után.
2016. okt. 4. 11:32
 13/24 anonim ***** válasza:
Még izgató is számomra, ha kellemetlen lehelete van a nőnek és így vadulunk be szétsmárolva egymást ébredés után. :)
2016. okt. 4. 11:33
 14/24 A kérdező kommentje:
Hat jo, akkor vannak ilyen emberek is. En nem azt varom h szajvizezzen, de ne reggel aporodott szagunk legyen. Es a szajra puszi, meg a csokcsata kozt van kulonbseg
2016. okt. 4. 11:44
 15/24 anonim ***** válasza:
Ember, nem nagyon megy neked a központozás és a helyes szórend ugye?
2016. okt. 4. 11:45
 16/24 anonim ***** válasza:

Oké, értettük, Neked undorító reggel csókolózni, most akkor tiltsák be, vagy mit vársz???

(Nem, kérlek ne írd le még egyszer, hogy "de nekem ez akkor is undorító", mert tényleg, komolyan, már a kérdésedből és az első 15 kommentedből is megértettük.)

2016. okt. 4. 11:46
 17/24 anonim ***** válasza:
Ha meg nem vagy képes elengedni magad, akkor nem is szereted igazán a párod, mert annyira se bízol meg benne, hogy elengedd magad. Ott van benne a félsz, hogy talán nem fogsz neki tetszeni.
2016. okt. 4. 11:46
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi nagyon sokszor szexelunk ebredes utan es nyilvan akkor csokolozunk is, egyikunket se zavarja. Ez nem tisztelet kerdese, nyilvan szolna a masik, vagy eleve nem kezdemenyezne, ha nagyon zavarna a reggeli allapot :D

A kajas dolgot mondjuk nem ertem, en filmekben sem lattam meg senkit teli szajjal smarolni :D Szajrapuszit szoktunk adni ha epp valami van valaki szajaban.

2016. okt. 4. 11:59
 19/24 A kérdező kommentje:
A sajat kerdesemet annyiszor kommentelem ahanyszor akarom, nem? Ha zavar menj innen. Aki meg beszol a helyesirasomra az elotte gondolkodjon el h talan oka van annak h nem irok tokeletesen
2016. okt. 4. 12:09
 20/24 A kérdező kommentje:
Szerinted ha valaki nem az orszagban nott fel de megis beszeli a nyelveteket akkor cigany?
2016. okt. 4. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!