Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok van gond a reggeli "szundi-gomb-nyomogatással"?
Párom másfél órával előbb kel, mint én.
Szundizással 2 és fél.
Sajnos én is megébredek, de vissza aludni nem tudok, márcsak az 5 percenkénti ébresztés miatt sem.
Van erre valakinek valami praktikája?
Nem szeretnénk, ha valaki a nappaliban aludna.
Illetve pont ugy, ahogy én igyekszem megérteni, hogy neki ez így megy, ő is próbálja minimalizálni a kinyomások mennyiségét.
A füldugó nem marad bent reggelig, utána meg már mindegy.
Úgy próbáljuk csökkenti a feszültséget, hogy mielőtt kikel az ágyból, pár percig osszebújunk, de jobban szeretnék olyankor aludni inkább 😁
nálam pedig a külön ágy oldotta meg
sőt külön megbecsülte ha mellete aludtam mégis :)
Az a gond, hogy ha egyszerre kelnénk, vagy én előbb, az nem segítene, pontosan az lenne a cél, hogy ne kelljen felébredni 2 órával a szükséges előtt. 😊
Mi is arra jutottunk, hogy lehet, hogy hosszú távon a külön háló lesz a megoldás, csak ez egyikünknek sem tetszik 😊
Persze a béke többet ér.
Arról is beszéltünk amúgy, hogy ha munkahelyet vált, olyat keressen, ahol 9re jár, úgy együtt ébrednénk, szundizna amennyit akar, még kávéja is lenne, mire rászánja magát, hogy kikel.
Köszönöm a válaszokat.
Erre semmi praktika nincs, ilyenek vagytok és kész. Párom iszonyatosan horkol, viszont ha a bal oldalán fekszik, akkor nem. Erre ezt a megoldást találtam. Felel, ha oldalba bököm, csapjon, rúgom, attól függ, mennyire vagyok morcos... :D Jó, ez nem igaaaz. :D
Este például én kukorékolni szoktam, ő már 8-kor alszik, reggel pedig ő kipattan az ágyból (nem tudom, hogy csinálja) én meg még ott nyekergek, mint valami csipás macska, akár másfél óráig. Addig ő megcsinálja a kávét. :D Mondjuk csak akkor nem kelek fel, ha ő felkel reggel, ha nagyon álmos vagyok. Általában a macskám az időzített ébresztőm, belemászik az arcomba, mert az olyan jó dolog.
24N
Az én telefonom mindig olyan messze van reggel, hogy fel kell állni hozzá elhallgattatni (három-négy lépés). Aztán már van erőm, hogy ne feküdjek vissza. Nem tudom, használna-e nektek.
Ha felébredsz az első csörgésre, tedd vissza a füldugót a füleidbe, vagy csak az egyikbe, a másik pedig legyen a párna felé.
Tehát x óra nyugodt alvás helyett alszik x-1 órát, majd fetreng egy órát, aminek semmi haszna, mert folyamat meg van szakítva.
Külön szoba. Bár én gyűlölöm a szundikázós embereket, és én az vagyok, aki reggel bőgni tud, olyan fáradt. Nem tudnám ezt hosszú távon viselni, maga a logikátlanság is felbaasz.
Én soha nem értettem,hogy mire jó a szundi mód.Amikor fel kell ébrednem,akkor fel kell, sem két percel korábban ,sem később.
Egy évben max kétszer ébredek ébresztőre,a beállított idő előtt 5-10 percel kipattanok,tejesen mindegy,hogy 3 vagy 7 óra az.
Lehet venni olyan ébresztőt,ami jelzés esetén elszalad vagy össze-vissza gurul a szobában és muszáj felkelned és elkapnod a kikapcsoláshoz.Utána pedig már nem fekszek vissza az tuti.
A füldugó pedig nem esik ki,ha levágsz a hosszából,csal nehéz kiszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!