Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerre keltek a párotokkal? Kinek mi a "feladata" a reggeli készülődésben?
Megvan, hogy egyikőtök pl rendbe rakja az ágyat, a másik pedig reggelit készít?
Mivel segítitek a párotokat?
Illetve mivel gátoljátok?
A hosszabb idejű fürdőszobában szöszmötölés időpontja is kb fix? Tehát hogy nem akkor estek be a fürdőbe, mikor a másik már mindjárt elkésik, de még nem mosott fogat.
A másik iránti szeretetek kifejezésével foglalkoztok-e ilyenkor? Hogyan?
Ezzel gátoljátok-e őt más tevékenységében? pl te ölelnéd, ő menne enni.
Esett a hó, használhatóvá kell tenni az autót? Ezt ki csinálja? Ilyenkor direkt korábban keltek?
Mi sem élünk még együtt, de a hétvégéket együtt töltjük. Amíg ő reggelit és kávét csinál, én beágyazok és rendet rakok a hálóban ;) Amíg elszív egy cigit reggeli előtt én összekapom magam a fürdőben és felöltözök utána együtt eszünk :)
Hogy hogyan fejezzük ki egymás iránti szeretetünket ilyenkor? Csók van, megöleljük egymást, valamint vitamint tesz a tányéromra. Ez olyan gondoskodó dolog számomra, tele van szeretettel :))))
Én vagyok a lány.
Nekem az a feladatom h megkerdezem h bevette e a gyogyszeret es ha nem akkor vegye be:-)Ezen felul en intezem a sajat dolgaimat, smink ilyesmik, a furdi az enyem eloszor es utana az ove, beagyazni nem agyazunk erre szimplan nincs idom:-)
Mindenki a sajat autojat takaritja, o csinalja a sajat teajat, nincsenek kiosztott feladatok:-)Nagyon ritkan van az h keresztezzuk egymast a furdiben, mindketten arra torekszunk h minel elobb hagyjuk el a lakast:-)
Nem egyszerre kelünk, a férjem kb.2 órával korábban jár munkába.
Amikor ő felkel megeteti a cicáinkat és felhúzza a redőnyöket mindenhol, kiszellőztet a nagyszobában.
Amikor én kelek, kiszellőztetek a hálóban, beágyazok és elpakolom ami útban lenne a lakásban a robotporszívónak.
Télen ő lapátol havat, ilyenkor persze korábban kel minden nap, mert mindketten autóval járunk munkába. Ilyenkor délután én több házimunkát csinálok.
Mi félig meddig éjszakások vagyunk (kb. délután 4-től dolgozunk olyan hajnal 1, 2, vagy 3-ig), úgyhogy normál esetben olyan dél körül szoktunk felébredni magunktól. Ha a párom ébred fel előbb, akkor kedvesen elkezd puszilgatni meg birizgálni a számat (az a gyengéje, hogy az alsó ajkamat tapogatja a mutatóujjával) :D
Erre egy idő után nyilván felkelek, és lefőzöm a kv-t, aztán ráérősen megkávézunk, ő elmegy fürdeni meg készülődni, én addig összedobok egy gyors reggelit, eszünk, aztán én is beköltözök a fürdőbe egy időre, aztán átmegyünk a boltba, bevásárolunk és megfőzök egy komplett kaját, amit megvacsizunk, ha éjjel hazaértünk. Amíg én főzök ő vagy tanul, vagy segít nekem, vagy cigit tölt...:) Aztán megyünk dolgozni.
Nem kelünk egyszerre. Ha én megyek előbb, akkor értelemszerűen befoglalom a fürdőt, elkészülök, addig lefő a kávénk, aztán megyek dolgozni. Ilyenkor ő még alszik, rá fél órára szokott kelni, ilyenkor apró puszikat adok neki, úgy köszönök el, félálomban van még. :))
Ha ő megy, készít nekem cigit, ő is lefőz egy kávét, aztán ugyanúgy elköszön.
Ha nem megyünk sehova, akkor általában egyszerre szoktunk megébredni, olyankor egy kis álmoskás összebújás van, vagy egy kis szex. Utána megosztjuk a teendőket, ő készít cigit vagy kávét főz, vagy fordítva, elmegyünk a boltba, ilyesmi. :))
Fürdeni este szoktunk, néha egyszerre, de általában én megyek előbb, mert én nem szeretem nagyon későre hagyni a zuhanyzást. De közben be szoktunk egymáshoz járni, fogat mosni vagy ő borotválkozni néha. :)
Kb egyszerre kelunk, enyem (no) a kávé főzés, ebed csomagolása, ferjem addig kiengedi a kutyát, tusol, addig en felkeltem a nagyobbat aztan amig ok öltöznek addig en keszulodok utana egyutt a picit keltjük, ott mar az a jo, hogy 3-an rohamozzuk ️ Gyerekek kocsiba be kötése az o dolga kapu nyitás az enyem...
Kb 3/4 ora alatt le zavarjuk a reggeli indulást...
Nem kelünk egyszerre.
A férjem 5-kor kel, öltözik, elpakolja a hűtőből a kajáját amit bekészítek előző este, óra 20-kor elköszön és megy. Már munkában reggelizik és ebédel.
Én még fél 9-ig alszom utána. Akkor kelek, felöltözöm, reggelizem, negyed 10-kor indulok munkába gyalog, hogy kezdésre, fél 10-re beérjek. A férjem tömeg közlekedik mert a fővárosba jár dolgozni. Vidéki városban lakunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!