Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasimmal nemrégóta randizunk. Ő a tökéletes férfi számomra, de rettegek az ottalvástól, a reggeli wc-zés miatt. Kicsi a lakása, minden mozdulat apró nesz hallatszódik. Mit tegyek?
Kb már ott tartok hogy előtte való nap szinte nem eszek semmit hogy ne kelljen mennem nagyvécére nála. Help!
Egyébként annyira gyors az anyagcserém hogy már az sem normális szerintem
Igen, ezzel én is szembesültem, emiatt voltam olykor kellemetlen helyzetben. Ha lakásom lesz, biztos, hogy a fürdő-wc jó szellőzésű, ablakos lesz.
Ha többször hív magához így, akkor kérdezd meg, hogy nem zavarja-e, ha illatos pálcikát, füstölgőt is használsz a wc-ben. Ha egy pálcikának a felét elhasználod, már biztos nem fog érződni szinte semmi. Az illatos füst jól megfogja a szagokat, illetve a férfiasabb illatok (erdő vagy citrom) neki is bejönnek majd.
Tudom mit érzel.
Mond neki, hogy igaz tudod gyerekes, de Téged ez zavaz, ezért hallgassa reggel hangosabban a tv-t, rádiót vagy, ha igazán szeret akkor reggelire mindig elmegy neked friss kifliert.
A wc, ha a fürdőben van, akkor utána rakd mindjárt rendbe magad, az is vesz el a szagokbol, parfüm, stb... ;)
Hát, pedig előbb-utóbb muszály lesz...
Ha meg hallatszik, akkor tisztában van vele, hogy a vendégei adnak ki időnként hangokat, mikor elmennek nála Wc-re. Ez természetes dolog. Szerintem túlspilázod. Csak ne erőlködj, hanem nyugodtan...és akkor nem lesz olyan hangos... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!