Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A pasimmal nemrégóta randizunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasimmal nemrégóta randizunk. Ő a tökéletes férfi számomra, de rettegek az ottalvástól, a reggeli wc-zés miatt. Kicsi a lakása, minden mozdulat apró nesz hallatszódik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kb már ott tartok hogy előtte való nap szinte nem eszek semmit hogy ne kelljen mennem nagyvécére nála. Help!

Egyébként annyira gyors az anyagcserém hogy már az sem normális szerintem

2016. febr. 20. 09:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Miért problémázol ezen? A pasidat tökre nem érdekli, hogy kakilsz.
2016. febr. 20. 09:51
 2/12 anonim ***** válasza:
kérd meg, hogy rakjon be egy kis zenét, és egy darabig ne menjen arra. később megszokod, nem kell ezt csinálnod évekig.
2016. febr. 20. 10:03
 3/12 anonim ***** válasza:

Igen, ezzel én is szembesültem, emiatt voltam olykor kellemetlen helyzetben. Ha lakásom lesz, biztos, hogy a fürdő-wc jó szellőzésű, ablakos lesz.

Ha többször hív magához így, akkor kérdezd meg, hogy nem zavarja-e, ha illatos pálcikát, füstölgőt is használsz a wc-ben. Ha egy pálcikának a felét elhasználod, már biztos nem fog érződni szinte semmi. Az illatos füst jól megfogja a szagokat, illetve a férfiasabb illatok (erdő vagy citrom) neki is bejönnek majd.

2016. febr. 20. 10:16
 4/12 anonim ***** válasza:
Amúgy a zárt wc-kre illene egy kisebb légkondit vagy ventilláló rendszert szereltetni, sokkal konfortosabb mindenkinek és nem kerül sokba.
2016. febr. 20. 10:21
 5/12 anonim ***** válasza:

Tudom mit érzel.

Mond neki, hogy igaz tudod gyerekes, de Téged ez zavaz, ezért hallgassa reggel hangosabban a tv-t, rádiót vagy, ha igazán szeret akkor reggelire mindig elmegy neked friss kifliert.

A wc, ha a fürdőben van, akkor utána rakd mindjárt rendbe magad, az is vesz el a szagokbol, parfüm, stb... ;)

2016. febr. 20. 10:30
 6/12 anonim ***** válasza:
95%
Én se vagyok oda az ilyen másoknál szarásért, általában úgy szoktam hogy amikor alszik... Tedd ezt t-t-te is. Este alszik, már keményen horkol akkor sunnyogj ki szarni.
2016. febr. 20. 10:42
 7/12 anonim ***** válasza:
91%
Vicces mert én is kényelmetlenül érzem magam ilyenkor, bár már rég túlléptünk ezeken, de első alkalommal barátomnál rám tört az a brutális hasmenés. Hazamenni se tudtam. :D aki normális férfi nem fog ezen problémázni
2016. febr. 20. 10:47
 8/12 anonim ***** válasza:

Hát, pedig előbb-utóbb muszály lesz...

Ha meg hallatszik, akkor tisztában van vele, hogy a vendégei adnak ki időnként hangokat, mikor elmennek nála Wc-re. Ez természetes dolog. Szerintem túlspilázod. Csak ne erőlködj, hanem nyugodtan...és akkor nem lesz olyan hangos... :)

2016. febr. 20. 12:50
 9/12 anonim ***** válasza:
*Ha meg minden apró nesz hallatszik,
2016. febr. 20. 12:51
 10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm Nektek! :) pedig nem vagyok már fiatal, de hosszú kapcsolat után jött most ő.. Fogalmam sincs, fiatalabb koromban ezt hogy oldottam meg.. Úgyérzem nem fog tudni már olyan ideálként tekinteni, de tudom hogy ez nem így van.. Egyszer már jött rám ott hasmenés, akkor kizavarzam szegényt a teraszra😂
2016. febr. 20. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!