Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek? A többi lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A többi lent.

Figyelt kérdés
4 éve és 3 hónapja vagyunk együtt a párommal. Február 1.-én összeköltöztünk. Azóta együtt élünk. Rengeteget veszekszünk és ő nagyon sokszor bánt olyan szinten, hogy most is kék - zöld a combom. Az a helyzet hogy annyira szeretem, hogy egyszerűen nem tudom elhagyni és mindig kibékülök vele pedig tudom, hogy nem kellene. Tegnap este mikor elaludt, sírva néztem, hogy mennyire szeretem és nem tudom mi lenne velem nélküle. A szívemmel őt akarom de az eszemmel tudom, hogy nincs jövőnk. Azt tervezem, hogy ezt a hónapot még kibírom vele de októbertől haza költözöm. Amikor felhozom neki, hogy elmegyek agresszív lesz és bánt. Tudom, hogy el kell mennem, mert így nem lehetek vele boldog. Nem értem miért szeretem, miért nem fakulnak az érzelmeim a sok sírás, fájdalom után. Ha voltatok már ilyen vagy ehhez hasonló helyzetben,kérlek írjátok le ti mit tettetek. Szívesen meghallgatnék hasonló történeteket, tanácsokat.
2018. szept. 11. 12:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mielőbb szakíts..
2018. szept. 11. 13:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!