Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A többi lent.
Ha ez nem kamu kérdés akkor csak annyit tanácsolnék, hogy minden előzetes bejelentés nélkül pakolj össze, és húzz el onnan! Egy ilyen kapcsolat után csak jobb élet vár rád!
Ha nem megy akkor szakemberek segítségével próbáld meg, de neki meg ne említsd.
Nem is értem hogy szerethetsz az olyat aki gyakorlatilag megfélemlítéssel tart ott még magával, mert ha elakarsz menni vagy csak felhozod a témát máris eldurran az agya és bántalmaz
Ne bírd ki vele ezt a hónapot, minél hamarabb hagyd el!
Hidd el csak jobb lenne neked nélküle. Most lehet úgy érzed hogy te annyira szereted őt hogy nem tudnál élni nélküle, de hidd el, amikor már nem fog fájni semmid, mert nem ütlegel téged, akkor rájössz hogy mennyire nem hiányzik ő neked
Gondolom szokott dolgozni, szóval amikor munkában van addig te szépen összepakolsz és elmész onnan
Ha nem dolgozik, akkor este amikor ő alszik te halkan összepakolod a legfontosabb dolgaidat és lelépsz
Hidd el: egy hónap nélküle, és te se fogod érteni, mit ettél rajta. El fog múlni ez az érzés, mert ez nem szerelem.
Amikor nincs otthon, gyorsan összepakolsz, és lelécelsz. Esetleg pár fontos dolgot előbb is elvihetsz, pl. hivatalos iratok, bizonyítványok. A ruhàk egy része. Megmondod, hogy selejtezel, kihiztad/fogytad, nem férsz el.
A többit elviszed, ha nincs otthon.
El is intézheted, hogy pár óràt távol legyen, ha egy csaladtag tud a tervedről. Addig vigye magával pl. kocsit szerelni, vagy bármi alibi programra. Így tudod, hogy mikor indul haza, nem lep meg pakolás közben.
Letiltod a szàmàt, kiveszel szabit, hogy a munkahelyeden se érjen el, teljes hírzárlat. Legjobb lenne egy távol lakó ismerősnél meghúzni magad két hétre.
Egy hónapig nem is làtod, és hidd el, hogy teljesen kiszeretsz belőle.
>Az a helyzet hogy annyira szeretem, hogy egyszerűen nem tudom elhagyni és mindig kibékülök vele pedig tudom, hogy nem kellene.
Nem szereted, hanem függő vagy, függőve tett saját magától. Ez egy tipikus bántalmazó kapcsolat. Nem érzed, hogy mennyire abszurd kimondani, hogy nem bírod ott hagyni, sőt, szereted azt, aki folyamatosan kékre-zöldre ver? Olvass utána, ismerd fel magadon a tüneteket, kérj segítséget és lépj ki, ha még nem túl késő.
Ne mondd el neki, hogy elhagyod, s muszaj lesz elhagyd mert ez ennél jobb nem lesz, csak hovatovább durvábban fog bántani. Kérd meg pár barátod, családtagod, hogy egy nap amikor munkában van segítsenek összepakolni s irány haza. Ha hazaértél onnan a telefont soha többet fel ne vedd neki, s tiltsd le mindenhonnan, egyedül egy ideig ne járkálj s ha találkozol vele egy szavát se hidd el, azt fogja mondani, hogy majd megváltozik, hogy soha többet nem fog bántani, de az az igazság, hogy aki egyszer bántott az többször is fog s egyre durvábban.
Nem tudom, hogy szereted-e tényleg, szerintem inkább megszokás s ragaszkodás, de ennél jobbat biztosan találsz akárhány éves vagy!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!