Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolatom során,észrevettem hogy nagyon közömbösek lettek számomra az ünnepek,és nagyon nem érdekelnek már. Korábban,amikor a nagyszüleim körében ünnepeltük (még otthon éltem velük), sokkal jobb volt. Most alig várom,hogy elteljen. Miért?
Figyelt kérdés
Akkor is dolgoztam már, mégsem volt ennyire szürke, jellegtelen az egész. Semmi szeretetteljes nincsen benne,unom az egészet. A fenyőnek sem látom értelmét, akár mű akár valódi. Észrevettem,és mások is,hogy amióta a jelenlegi barátommal vagyok együtt, azóta lettem ennyire érdektelen mindennel szemben. Otthon rám sem ismertek, annyit változtam. Állítólag,megtört lettem és életunt amióta eljöttem,és nem otthon élek. Lehet ennek bármilyen köze a valósághoz? Nem csak egy ember mondta,hanem legalább vagy 12 ember akikkel találkoztam,miközben 4-5 napot otthon voltam mamáéknál.tegnap 15:05
1/6 anonim válasza:
Nem tudsz leszakadni a családról, vagy a párod tesz boldogtalanná.
2/6 anonim válasza:
Eléggé mérgező kapcsolatban élsz.
Ha ez így folytatódik csak lejjebb kerülsz.
3/6 anonim válasza:
Nézd meg azt, hogy a társad mennyire változtatott meg (itt egyes tulajdonságaid esetleges változására gondolok). Nézd meg, hogy milyen vele a kapcsolatod: beszélgettek-e egymással, nem hiányzik-e valami a kapcsolatotokból? Nézd meg, hogy te mennyit dolgoztál az ünnepek alatt (főzés, előkészülés az ünnepre, stb.) és a társad mennyit dolgozott e téren? Talán ezeket átgondolva lehet az okokra-, egyben a megoldásra is rálelni.
4/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy toxikus módon viselkedik a párod, és emiatt sírod vissza az otthoni, családdal töltött ünnepeket?
5/6 anonim válasza:
Engem gimis korom óta nem érdekelnek az ünnepek. Apám mindig pont akkorra időzítette az 5 napig tartó alkeszkedését. Otthon nagy veszekedések, okádék és húgy szag.
6/6 anonim válasza:
Amíg a gyerekeim kicsik voltak, nekem is mindig karácsonyi, vagy éppen húsvéti hangulatom volt, és együtt készültünk az aktuális ünnepre.A gyerekek boldog ünnepvárása mindig átragadt rám is.Mióta felnőttek, és egyedül vagyok,nekem sincs semmi kedvem az ünnepekhez.Két éve fát sem állítok,nem dekorálok, sőt különösebb sütés-főzéssel sem készülök.Az ünnep ugyanolyan nap számomra, mint bármelyik nap az évben.Ez az érdektelenség akkoriban kezdődött, amikor olyan munkahelyem volt,ahol engem osztottak be dolgozni minden ünnepnapon azzal az indokkal, hogy a többieknek családja, kisgyereke van. Valahogy belefásultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!