Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van itt olyan, aki megbánta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki megbánta a gyermekvállalást? Leírná ennek a történetét?

Figyelt kérdés
Mi a helyzet? Miért bántad meg? Mennyi idős(ek) most a gyerek(ek)? Hogy dolgoztad fel, hogy már ez a valóság, és kész?

tegnap 17:09
 1/8 anonim válasza:
5%
Akiknek melwg lett, azok biztosan.
tegnap 17:09
 2/8 anonim ***** válasza:
14%
Mindenki,akinek nincs onismerete.
tegnap 17:16
 3/8 anonim ***** válasza:
43%
Nem bántuk meg és soha nem fogjuk. Akartuk és annyira szeretjük, hogy azt szavakkal nem lehet kifejezni. Életünk értelme! ❤️
tegnap 17:17
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem sokan nem is feltetlen a gyerekvallalast banjak meg, hanem a partnerukkel nem tudnak egyuttmukodni. Gondolok arra, hogy peldaul az egyik mindig tobbet csinal, mint a masik vagy nem jut igazsagosan enido az egyik felnek. Ha meg mindig porognie kell az egyik felnek, az hamar ki tud egni es ha nem kelloen intelligens, akkor a gyereken fogja levezetni a feszkot, nem a hazastarsaval rendezi a dolgot.
tegnap 17:23
 5/8 anonim válasza:
19%
Aki lepontozta az elsőt, az indokolná? Tényleg azt hiszitek, hogy valaki örül egy meleg gyereknek?
tegnap 18:24
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
3-as eltévedt, vagy nem tud olvasni.
tegnap 19:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Valóban, 3-asnak nem megy az értö olvasás.
tegnap 21:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Az emberek nem a gyerekvállalást szokták megbánni, hanem a vele járó terheket. Nem arról van szó az ilyen esetekben, hogy nem szereti a gyereket, hanem hogy sok neki a probléma. Gondolok itt az alváshiányra, a betegségekre, aggódásokra, az énidő elvesztésére stb.

Ezeket onnan tudom, hogy régebben nekem is voltak olyan napok, amikor azt éreztem, hogy hát ez hiba volt, nem nekem való, nem bírom. De szerencsére a nehéz időszakokon mindig hamar túl voltunk, és én is sokat erősödtem.

Megbánni maximum az bánja meg, akiből hiányoznak a szülői ösztönök, besikerült a gyerek, és esetleg akarata ellenére lett szülő, vagy a külső nyomás miatt vállalta be végül.

Én mindenkit arra bíztatok, hogy a gyerekvállalásról való döntést nagyon alaposan gondolja meg. Mert csakis úgy van értelme vállalni, ha tudod, hogy a mérleg másik oldalán milyen gondok vannak és mikről mondasz le. Ha ezt elfogadod és jó szívvel tudod viselni a problémákat és a negatív dolgokat is, akkor boldog szülő leszel.

ma 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!