Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora szívás egy gyermekvállalás?
Hiába tervezi meg az ember a mindennapjait egy pici mellett ez folyamatos újratervezés,újratervezés,újratervezés.
Nagyon kimerítő,hogy folyton úszik az ember mindennel és nem tud elégedetten hátradölni,hogy IGEN,MA KLASSZ VOLTAM.
És igen,a gyerek apjának KUTYA KŐTELESSÉGE ott lenni és tenni a dolgát,de nekem az volt a legborzasztóbb,amikor bűntudatom volt,mert este 20.00kor bemásztam az ágyba holtfáradtan és apukára hagytam az altatást pl.,aki hajnali 4.00kor kelt és másnap is.És úgy éreztem,hogy ez valami szivesség és én megbuktam.
Nem,nem apuka éreztette.
Ez sajnos jött magától.
Bűntudat,mert 1 órát ázni akartam a kádban,apuka meg lazított volna egy fárasztó nap után a gép elött,erre megkapta a síró,nyűgös gyereket.
A kevés vagyok,car anya vagyok,haragszok a kicsire érzés.
Én úgy érzem depis azért nem voltam,de jahh,az ilyenekre nem tud felkészülni az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!