Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az ember 34 éves korára sem tudott összehozni egy épkezláb tartós párkapcsolatot, akkor már lemondhat a családról, gyermekvállalásról, igaz?
"Igazából el sem tudom képzelni, hogy hogyan alakítanak ki az emberek egy párkapcsolatot. Mi a menete."
Na ez az igazi baj. 34 év alatt hogy a túróba nem sikerült annyit tájékozódni, a környezetedet figyelni, olvasni, stb. hogy a hiányos tapasztalataid ellenére legalább nagy vonalakban kialakítsd magadban a képet arról, hogyan szokott két ember között kibontakozni és működni egy épkézláb párkapcsolat?
1: jogos, akkor mondjon le mindenki, ha le akar mondani.
2: írd már le, hogy nálad ez hogyan alakul ki. Én tényleg nem tudom, hogy hogyan történik. Most itt nem a gyakorlatról van szó, hanem hogy két ember hogyan jut el arra a pontra, készen áll a másikkal pl. együtt élni.
3: köszi, jó ötlet!
"Én tényleg nem tudom, hogy hogyan történik. Most itt nem a gyakorlatról van szó, hanem hogy két ember hogyan jut el arra a pontra, készen áll a másikkal pl. együtt élni."
Hogyhogy hogy jut el arra a pontra? Alakul és mélyül a kapcsolat, egyre több közös élményt és egyre több kis hétköznapi örömöt és problémát éltek át együtt, és egyre inkább úgy érzed, hogy a mindennapokban is jobb lenne az élet együtt, mint külön. És közben a jelek arra utalnak, hogy a másik is egyre inkább úgy érzi. Vagy mi a kérdés?
Mennyi a fizetésed?
A szüleiddel élsz még?
Lemondhat. De ettől még nem ő fog veszíteni ezzel. Csak hogy értsd, férfiként gyereket nevelni, családapának lenni egy qrva szar és sivár élet. A férfiak jellemzően kényszerből kerülnek ilyen helyzetbe, egy nő zsarolására, esetleg családi, társadalmi vagy anyagi (CSOK) tényezők is manipulálják.
De önmagában véve ha te férfiként 34 évesen te nem érzed a kényszert, hogy te családot alapíts és gyereket vállalj, akkor hidd el nem te fogsz veszíteni azzal ha ez nem valósul meg, mivel te ezt valójában nem is akarod.
Köszönöm 5-ös a választ. Érdekes dolgokat írtál, nekem ezek sosem voltak meg, sosem éltem át őket, ezért nem tudom, hogy miről van szó. Persze, kognitív szinten igen, nem vagyok hülye, de átérezni képtelen vagyok, nem tudok viszonyítani.
9 neked is köszönöm a választ. Én mindig úgy voltam vele, hogy lesz gyerekem, de való igaz, hogy sokat nem tettem az ügy érdekében. Csak azt érzem, hogy előrébb kéne fejben tartani, hogy valami legyen is, 45 évesen későnek érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!