Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi azzal a baj ha munka után (nem mindig) megiszok 1-2 sört?
"Szóval azért unalmas/nincs valakinek élete, meg azért àlszent, mert nem vedel minden héten/ hónapban alkoholt???"
Mondd, nálad valami idegi alapú ez a hazudozás? Vagy kényszert érzel, hogy átköltsd mások mondanivalóját, és olyat magyarázz bele, ami nincs ott? Az az álszent, aki erkölcsileg vagy nem csak erkölcsileg felsőbbrendűnek gondolja magát, és azt gondolja, hogy különb ember lesz, mert egyáltalán nem fogyaszt alkoholt. Aki feljogosítva érzi magát, hogy kiforgassa mások szavait.
Semmit nem költöttem àt és nem magyaràztam be olyat ami nincs ott. Azt sem írtam hogy jobb vagy rosszabb ember az aki heti- havi szinten alkoholt vedel. Pusztán azt érzékeltettem, hogy szàmomra meg a hozzàszólàsok alapjàn màsoknak se követendő példa az ilyen életmód. Ettől még nem vagyok több, csak màsmilyen.
És te miért làtsz bele ilyeneket? Azt ami nincs ott. Te, meg akik isznak, miért veszik magukra, sértődnek vérig azon ha valaki nem szeretne alkohollal teli életet, / ilyen életstílussal rendelkező embereket maga körül?
Csak mert elmondom a véleményem ( vàlaszolok a feltett kérdésre) , miszerint szàmomra az ilyen gyakori ivâszat alkoholizmus, nem nézek le senkit. Tőlem aztàn annyit iszik amennyit akar, magasról leszarom. Egyszerűen csak nem vagyok ràjuk kívàncsi sem tàrsként, sem baràtként. Ennyi.
Te vagy az aki sèrtésnek veszi a màsik egyéni gondolkodàsmódjàt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!