Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi azzal a baj ha munka után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi azzal a baj ha munka után (nem mindig) megiszok 1-2 sört?

Figyelt kérdés
Töményet nagyon ritkán szoktam inkább csak baráti körben. Berugni nagyon ritkán szoktam (idén pl.még egyszer sem). A munkám tisztességesen elvégzem napi 10 órát dolgozok, van hogy hétvégén is, így tudok havonta jelentősebb összeget megspórolni (>20 ezer forint). A házimunkából kiveszem a részem, tiszta rendezett lakásban élünk, még ha csak albérlet is. A párom szerint viszont az havi pár sörnél többet iszik valaki, az már alkohol probléma, és ő az ilyen emberrel nem akar hosszú távon együtt élni, mert ez nem normális, illetve hogy lehet úgy is bulizni alkalmakként hogy nem iszik alkoholt az ember. Szerintem ez a gondolkodás nem normális, de szeretném ha kivülállókként elmondanátok a véleményeteket. Főleg olyan nők válaszára lennék kíváncsi, akik nem járnak sűrűn bulizni, és akik szintén rendezett életet élnek. Ti is így látjátok? A ti párotok ha ennyit megiszik vagy meginna az zavar(-na) titeket? Köszi a válaszokat! 41F
2018. jún. 16. 15:36
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
28%

9 kit érdekel a szexuális eletetek? Minket tuti hogy nem.

Amúgy én dobnálak kérdező ,max havi 2 sört tudnék elfogadni

2018. jún. 16. 16:40
 12/33 anonim ***** válasza:
76%

Ha a nődnek probléma hogy sörözöl és neked az hogy ne igyál akkor alkoholproblémával állunk szemben.

Ha alkoholnemtes sört innál mit szólna a párod? vagy mit szólnál te? ha neked ez is gond akkor függő vagy.

Ha nem tetszik a párodnak akkor ne igyál. Szerintem a párod családjában volt alkoholista és ezért van ilyen fóbiája.

Egyébként nálam is úgy indult a dolog: heti egy-két sőr, aztán minden nap, aztán tömény is. Soha nem voltam mata-részeg. Mire észbe kaptam már kökeményen függő voltam. Nem kis teljesítmény volt abbahagyni. Már 10 éve nem iszom, illetve évente max egy-két pohár bor.

2018. jún. 16. 16:47
 13/33 A kérdező kommentje:
Az a baj ezekkel a kimutatasokkal, és ezt teljesen partatlanul irom, hogy ez a mai világra irodott. Ha feltennem a kerdest hogy egy alkoholista ember hogy nevel gyereket mindenkinek egyből elítélő, megvető gondolatai, otthon balhézó, igénytelen ember képei lennének, hisz a "modern" definíció szerint a rendszerességen van a hangsúly. De hány olyan ember élt főleg nagyapáink körében akik nem 1-2 hanem akár 5 vagy annál is több gyereket neveltek fel tisztességben, dacára annak hogy megitták napi szinten a kis kupica házipálinkát. Az egyik orvos azt mondja egészséges napi egy pohár sör vagy 1-2 dl bor a pszichológusnak meg az a válasza az már aljoholizmus, mert rendszeres. Nem olyan ez kicsit mint amikor azt mondják, ne együnk zsírosan a sok koleszterin miatt, holott régen alapbol pl.zsírral csináltak mindent? Egy szó mint száz, szerintem amíg valaki a méltóságát és a tisztességét megőrzi, addig EMBER marad függetlenül attól hogy él.
2018. jún. 16. 16:50
 14/33 anonim ***** válasza:
48%
A volt férjem is így kezdte, mire kiderült, hogy alkoholista lett. Miután antialkoholista vagyok, ezért maximum havi 1 ivónapot tudnék tolerálni, mivel az alkoholszagtól hányingert kapok.
2018. jún. 16. 16:50
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem visszafele kell fejlődni, hogy mert Józsi bá élete annyira egy rakás szar volt, hogy csak bezizzentve tudta végigcsinálni, akkor nekünk is azt kell.
2018. jún. 16. 16:54
 16/33 anonim ***** válasza:
34%
Nem a rendszeresség miatt alkoholista valaki, hanem azért mert nem tud nemet mondani rá.
2018. jún. 16. 16:57
 17/33 A kérdező kommentje:
Tudni kell mértéket tartani. Ha nem így lenne akkor egy szociálisan lecsúszott, züllött, önmagára és környezetére igénytelen ember lennék. Ennek bármelyik pontja épp ellenkezőleg igaz rám. Szerintem nem csak rám. Aki megveti azokat az embereket akik isznak, azok pl. nem hallgatnak meg olyan zenét, vagy nem néznek meg olyan színdarabot ahol az előadóművész, színész, stb. iszik?
2018. jún. 16. 16:58
 18/33 anonim ***** válasza:
45%
Te jooo ég micsoda álszentség megy itt vagy csak otthon a babukájukkal ülő megkeseredett anyukák irogatnak. Én vezető beosztásban lévő 32 éves nő vagyok, aki heti 3x legalább iszik alkoholt. Olykor egy bor az ebédhez egy kiülős étteremben, egy pohár bezsgő a bruncnál, este egy koktél a barátnőmmel vagy pár pohár bor ha randizunk a férjemmel. Sőt! Képzeljétek, olyan is van évi párszor, hogy hajnalig iszunk és bulizunk! És NEM, NEM vagyok alkoholista, álrilisban pl. méregtelenítő hónapot tartottam és egy kortyot sem ittam. Hogy birtam ki ha alkesz vagyok?
2018. jún. 16. 17:09
 19/33 anonim ***** válasza:
69%

Haver, én megjártam a poklot a piával, a legmélyebb szinten voltam, szerencsére sikerült kijönnöm belőle ami 10 emberből egynek sikerül. Nekem hihetsz.

Én is igy kezdtem ahogy te, dettó.

Nem az egy üveg sörrel van a baj hanem azzal hogy a párod megkér hogy ne igyál és ez neked problémát jelent.

Addig állj le amig nem késő.

Én is ugyanazokat mondtam anno amiket most te. Meg hogy van akaraterőm, tudom a mértéket és bármikor le tudok állni. Csak mire észbe kaptam és nagy volt a baj már nem így volt.

2018. jún. 16. 17:13
 20/33 anonim ***** válasza:
49%

Én is van hogy munka után megiszok 1 sört, és nő vagyok. Azért csinálom, mert jól esik. Ettől még se elbutulni nem fogok, nem leszek agresszív, nem ártok senkinek vele. Volt, hogy a párom húzta rá a száját, de megmondtam neki, hogy nem költök magamra amúgy sem, nem engedek meg magamnak luxuscikkeket, nem dohányzom, nem bulizok, nehogymár azért egy sört se ihassak meg munka után...

Ez megy már kb 2 éve és nem lettem alkoholista. Ha valaki tudja a mértéket, akkor nem értem minek ezen fennakadni.

2018. jún. 16. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!