Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi azzal a baj ha munka után (nem mindig) megiszok 1-2
sört?
Figyelt kérdés
Töményet nagyon ritkán szoktam inkább csak baráti körben. Berugni nagyon ritkán szoktam (idén pl.még egyszer sem). A munkám tisztességesen elvégzem napi 10 órát dolgozok, van hogy hétvégén is, így tudok havonta jelentősebb összeget megspórolni (>20 ezer forint). A házimunkából kiveszem a részem, tiszta rendezett lakásban élünk, még ha csak albérlet is. A párom szerint viszont az havi pár sörnél többet iszik valaki, az már alkohol probléma, és ő az ilyen emberrel nem akar hosszú távon együtt élni, mert ez nem normális, illetve hogy lehet úgy is bulizni alkalmakként hogy nem iszik alkoholt az ember. Szerintem ez a gondolkodás nem normális, de szeretném ha kivülállókként elmondanátok a véleményeteket. Főleg olyan nők válaszára lennék kíváncsi, akik nem járnak sűrűn bulizni, és akik szintén rendezett életet élnek. Ti is így látjátok? A ti párotok ha ennyit megiszik vagy meginna az zavar(-na) titeket? Köszi a válaszokat! 41F
Bocsánat a fogalmazási hibákért, mobilról írtam, és ott nehezebb átlátni az egész irományt.
2018. jún. 16. 15:39
2/33 anonim válasza:
Eleve szóba se álltam volna veled. Ha később kezdtél el inni, akkor otthagynálak. De nem állnék le veled vitatkozni arról, hogy mi normális meg mi nem, nincs semmi értelme. Szegény barátnőd is csak fut a pénze után.
2018. jún. 16. 15:42
3/33 anonim válasza:
Napi 10ora munka után igenis megerdemli szerintem azt az 1 sört. Minimális alkohol az... 41 éves férfi hadd csinálja már amit akar.
2018. jún. 16. 15:48
4/33 anonim válasza:
nyugodtan igyál meg egy sört meló után! még mindig olcsóbb mint amikor a nők ráülnek a telefonra és 3 órát dumálnak a barátnőjükkel a nagy semmin!
2018. jún. 16. 15:49
5/33 BlackSword válasza:
Már bocsesz, de férfiként mondom, ha minden nap megiszol 1-2 sört akkor rendesen alkoholproblémáid vannak
2018. jún. 16. 15:53
6/33 A kérdező kommentje:
Sokszor azt kapom érvként, ha ne adj' Isten valami történne vele, pl.rosszul lenne stb.akkor nem tudok autóba ülni, hisz nem vezethetek. Én nem szeretnék vitába bocsátkozni senkivel, nyugalomra vágyok. Csak kíváncsi vagyok nálatok ez hogy megy, meg úgy egyáltalán. Nem érzem ezt hibának, ami viszont az, főleg ha másik is azt mondják azon változtatni szoktam. Szeretem a sör ízét, jól is esik egy-két üveg néha.
2018. jún. 16. 15:55
7/33 A kérdező kommentje:
Lehet nem volt egyértelmű ahogy írtam, de nem írtam olyat hogy minden nap. Van hogy két három napig egyáltalán nem, ha pl.szabadnaposak vagyunk mindketten akkor szoktunk gyakran kirándulni ide oda az országban, olyankor pl.alap hogy nem hisz vezetnem kell. Ha viszont pl.főzök otthon akkor jól esik mellé egy-két üveg sör.
2018. jún. 16. 15:59
8/33 anonim válasza:
Neked normális, a párodnak nem. Itt nincs abszolút igazság.
Én meg rosszul vagyok a söröcske szagától meg a söröcskés emberektől. Meg fog változni ettől valami a világban? Nem.
Kerülnöd kell az olyanokat, mint a párod.
2018. jún. 16. 16:20
9/33 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan idd meg..ez teljesen normális,az én pasim ritkán iszik kéthetente egy-két sört.Ha minden nap meginna egyet azért se szólnék.Sőt van hogy hétvégente együtt borozunk vagy iszunk valamit együtt...normális keretek között...még az utánna lévő szexet is feldobja...😉
2018. jún. 16. 16:23
10/33 anonim válasza:
Kis mennyiségű alkohol fogyasztása is káros az egészségre - állapította meg egy kutatás nyomán készült jelentésében a belga közegészségügyi tanács. Heti 10 egység (egy egység 1 deciliter bort vagy 2,5 deciliter sört jelent) alkoholban határozta meg az elfogadható fogyasztást.
Ez heti max. 5 doboz sört jelent, ha ennél átlag többet iszol, az a kutatás szerint már káros. Én kicsit sokallom ezt is, mert ha belegondolok, hogy valaki több mint egy üveg bort megiszik hetente, az szerintem kicsit durva. Még ha az orvosod javaslatára megiszol naponta 1 deci vörösbort, az is csak 7 egység. Én heti 2-3 doboz sört tolerálnék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!