Az probléma, ha este, a munka végeztével megiszok egy pohárka pálinkát és egy pohárka bort? Minden este, ez már nálunk szertartás! Napközben soha, csak este!
Figyelt kérdés
Boldog párkapcsolatban élünk, kiegyensúlyozottan, de néha aggódom, hogy ez nem alkoholizmus-e! Jobbító szándékú válaszokat kérek, nem beszólogató hozzászólásokat.2016. nov. 26. 11:03
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem, csak mértékkel. Egy kupica pálinka minden nap nem fog ártani, sőt.
3/9 anonim válasza:
Ez jó hatással van az egészségre, de ha egyszer mondjuk kihagynád, és rosszul lennél, nem éreznéd jól magad, akkor lehet h függőség. Próbáld ki mi lenne ha egy este nem innál.
4/9 anonim válasza:
és ha kihagyod rosszul esik?
Ha igen, akkor függő vagy.
5/9 anonim válasza:
Az alkohol jó hatással van az egészségre? Ezért van ennyi alkesz.
6/9 anonim válasza:
Nem azt irtam h igya le magat, stb. igenis jo hatassal van egy kis valami naponta.
7/9 anonim válasza:
Az alkohol méreg. Nekem még nem javasolta orvos, hogy kezdjek el alkoholizálni.
De persze a sok büdös alkesz már pár söröcskével nyomogatja a lefele gombot. Ide is nyomjatok, ha nem áll még keresztbe a szemetek.
9/9 anonim válasza:
Egy pohár bor este teljesen normális, ne aggódj. A pálinkával viszont más a helyzet. Persze ez csak akkor normális, ha tényleg egy pohár a egy pohár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!