Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek jogos a felháborod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés

Párommal most költöztünk össze. 4 éve vagyunk együtt, és két hónapja lakunk együtt.

Felkaptam a vizet, mert a közös költség, víz, és az interneten kívüli den csekk az anyjához megy.

Ezekből az csekkekből/összegekből, én még semmit nem láttam.

Dolgozom, és havi 50 ezer forintot kell fizetnem.

Kicsit gyanús, hogy én még n láttam a csekkeket, ugyanis állítólag (saját ház, nem albérlet.) 30 ezer forint havonta minden. (Rezsi, közös költség együtt.)

Na ha nyár van, akkor mégis hogyhogy nekem 50 ezret kell beleadnom, és miért nem láttam eddig a számlákat?

(Beszéltem már vele erről, hogy mi az istenért nem hozzánk jönnek a csekkek, de nem tudott rá értelmes választ adni)

2018. jún. 2. 11:25
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:

Ja látom benne van. Hat ha ennyire zavar, hogy nem látod a számlákat, akkor beszéld meg vele, hogyha mar ti fizetitek, oda érkezzen mind. Vagy regisztráljatok dijnetre.

De ebből meg mindig nem fogod tudni megy kajára, mert nem biztos, hogy a maradék összeg ténylegesen elmegy rá. De lehet, hogy meg több is. Bar ezt valamennyire látnod kéne, te tudod mennyi kaját vesztek, meg miket, meg gondolom többnyire együtt vásároltok.

Viszont igy nézve, hogy szinte minden lakhatással kapcsolatos dolog benne van, kivétel amit csak magadnak veszel, tisztálkodási szerek, bérlet meg ilyesmik, ez egy igen korrekt összeg, nem biztos, hogy érdemes rajta rugózni.

2018. jún. 2. 19:56
 42/52 A kérdező kommentje:
Igen kedves utolsó. Ez az ami engem nagyon nagyon zavar. Legközelebb okosan cselekszem, és megmondom hogy hozd el a számlákat, és odaadom készpénzbe mindennek a felét.
2018. jún. 2. 19:58
 43/52 A kérdező kommentje:
Bocsánat, csak olyan gyorsan írtok,hogy néha rossz embert szólítok már meg. Rendben, nem rugózok rajta mostantól, de okosan is fogom csinálni a dolgokat, mert ha kiderül valami simliskedés, akkor pakolok is. Egy 4 éves kapcsolat azért durva lenne ha emiatt menne tönkre.
2018. jún. 2. 20:01
 44/52 anonim ***** válasza:
Azt is csinálhatod, hogy ha most nem akarsz vele leülni s megnézni a befizetett csekkeket (amiket azért megszokás õrizni),mert gyanúsan hárit, akkor mond valamire gyûjtesz s ezért költségvetést csinálsz, magatoknak vásároltok kaját hátha jobban kijönnétek. Az is kérdéses amúgy hó végén ugyanugy kijön a fizetésébõl a párod mint összeköltözés elött?
2018. jún. 4. 22:57
 45/52 A kérdező kommentje:
Igen, ugyan úgy kijön mint eddig. Csak érdekes dolog/szituáció ez így mégis. :)
2018. jún. 5. 21:51
 46/52 anonim ***** válasza:
De beszéltetek róla azóta?
2018. jún. 5. 22:26
 47/52 A kérdező kommentje:
Nem nagyon mert mindketten sokat dolgozunk. Utána meg már nincs kedvem beszélni erről. De majd hétvégén.
2018. jún. 5. 23:33
 48/52 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudsz a postással beszélni,hogy nektek vigye a számlákat??? Nem olvastam csak a negyedik lapig el, de a kaját anyós főzi és viszi nektek? Ha nem,akkor neki miert kell a kajába adni,ha külön házban éltek?
2018. jún. 9. 11:09
 49/52 anonim ***** válasza:

A kaja árát nem utalja el a párja, csak azoknak a csekkeknek az összegét. A postással meg hogy beszéljen, ha tök más a cím? ☺

Én amúgy az egyik korábbi válaszoló vagyok, de ahogy így ujra bele gondoltam tényleg gáz a helyzet. Az 50 amugy reális összegnek tűnik igy hogy a rezsi+kaja benne van, de ettől függetlenül milyen már az, hogy nem tudsz semmiről semmit, hogy mi mibe kerül? Olyan mintha valami panzioban élnél, ahol ennyi a havi lakhatás teljes ellátással, aztán kész. Azért az együtt élésnek nem igazán igy kéne működnie..

2018. jún. 9. 13:40
 50/52 A kérdező kommentje:

Jó már úgyis mindegy. Szakítottunk.

Úgyhogy a kérdésem érvénytelen.

2018. jún. 9. 14:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!