Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek jogos a felháborod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés

Párommal most költöztünk össze. 4 éve vagyunk együtt, és két hónapja lakunk együtt.

Felkaptam a vizet, mert a közös költség, víz, és az interneten kívüli den csekk az anyjához megy.

Ezekből az csekkekből/összegekből, én még semmit nem láttam.

Dolgozom, és havi 50 ezer forintot kell fizetnem.

Kicsit gyanús, hogy én még n láttam a csekkeket, ugyanis állítólag (saját ház, nem albérlet.) 30 ezer forint havonta minden. (Rezsi, közös költség együtt.)

Na ha nyár van, akkor mégis hogyhogy nekem 50 ezret kell beleadnom, és miért nem láttam eddig a számlákat?

(Beszéltem már vele erről, hogy mi az istenért nem hozzánk jönnek a csekkek, de nem tudott rá értelmes választ adni)

2018. jún. 2. 11:25
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
Párom édesanyja tulajdonában áll a lakás.
2018. jún. 2. 19:12
 22/52 anonim ***** válasza:
0%
Már miért is jár jól az 50-el? Mert az albérlethez képest jól jár? Igen, de nem alberletben laknak, az élete parja meg ne akarjon "keresni" rajta, mert az gusztustalan. Pláne így hátulról, hogy meg se mondják neki.
2018. jún. 2. 19:12
 23/52 A kérdező kommentje:

Igen, mint írtam nem albérlet.

Nem írtam szerződést hogy itt lakok.

Bevagyok ide jelentve. És nem alberlet, hanem fixen a családja vásárolta x éve.

Ezert furcsálom az 50-et, mivel NEM albérlet.

2018. jún. 2. 19:14
 24/52 anonim ***** válasza:
23%
A barátja anyjáé a lakás. Ő annyiért adja ki, amennyiért akarja. Szerintem bőven ár alatt adja, más albérlővel sokkal jobban járna. Ha a kérdezőnek nem éri meg, akkor menjen máshova. Ennyi.
2018. jún. 2. 19:14
 25/52 anonim ***** válasza:
64%
De akkor ebbe az 50-be a kaja is benne van? Azt eddig nem mondtad, az más. Azért fejenként 35 kajára korrekt szerintem. És akkor mindig a párod vásárol ill. fizeti a kaját?
2018. jún. 2. 19:17
 26/52 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó.

Igen, én azt írtam hogy anyuja tulajdonában van a lakás. De nem az anyjának fizetünk, hanem a csekkeket fizetjuk be posta, ELMŰ stb...az anyja állítólag egy fityinget sem kap.

Nem albérletbe lakunk, most írtam le..

2018. jún. 2. 19:19
 27/52 anonim ***** válasza:
23%

Persze, hogy nem albérletben laksz, mert az 2-3-szor ennyibe kerülne. A lakás tulajdonosa annyit kér, amennyit akar a lakhatásért, akárminek nevezed.

Amúgy próbáld megbeszélni anyósjelölttel, hogy te csak a rezsi felét vagy hajlandó fizetni, azt is szigorú elszámolással, a lakhatásodat pedig biztosítsa ingyen.

2018. jún. 2. 19:21
 28/52 A kérdező kommentje:

"más albérlővel jobban járna" ezt hogy érted? A saját fiának kiadja a lakást szerződés nélkül?

Mert nem albérlet. Írtam.

2018. jún. 2. 19:22
 29/52 anonim ***** válasza:
84%
#24-es. Fogd mar fel, hogy szó nem volt arról, hogy bérleti díjat kernek tőle. Joguk van hozzá, de akkor nyíltan tisztázzák vele, és ne sutyerákba szedjék be tőle.
2018. jún. 2. 19:22
 30/52 anonim ***** válasza:
23%
Miért, szerinted az 50 eFt-ot nem nyíltan kérték?
2018. jún. 2. 19:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!