Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek jogos a felháborod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés

Párommal most költöztünk össze. 4 éve vagyunk együtt, és két hónapja lakunk együtt.

Felkaptam a vizet, mert a közös költség, víz, és az interneten kívüli den csekk az anyjához megy.

Ezekből az csekkekből/összegekből, én még semmit nem láttam.

Dolgozom, és havi 50 ezer forintot kell fizetnem.

Kicsit gyanús, hogy én még n láttam a csekkeket, ugyanis állítólag (saját ház, nem albérlet.) 30 ezer forint havonta minden. (Rezsi, közös költség együtt.)

Na ha nyár van, akkor mégis hogyhogy nekem 50 ezret kell beleadnom, és miért nem láttam eddig a számlákat?

(Beszéltem már vele erről, hogy mi az istenért nem hozzánk jönnek a csekkek, de nem tudott rá értelmes választ adni)

2018. jún. 2. 11:25
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
0%

A párod mennyit ad haza? Azt nem kérdezted?

31/f

2018. jún. 2. 17:21
 12/52 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es. Igen, kaja, mososzer. Sajat dolgaim (marha telik ra, mivel berletet is veszek) es epphogy korulbelul 40 ezrem marad mar a honap felere. O 150-et keres, es 125 nettot.
2018. jún. 2. 18:35
 13/52 A kérdező kommentje:
Állítólag úgy van, hogy én átutalom az 50-et páromnak. Ő az Anyjának utalja át. (Mondjuk ez is fura, erre sem adott ertelmes választ, miert nem mi fizetjuk be készpénzben.) Aztán az Anyja fizeti be a rezsit stb, abbol amit en leadok meg a parom. Elvileg a párom is annyit ad le, mint én. Amúgy igen, fix összegbe egyeztünk meg. De egyszer azt mondta hogy 30 ezer az itt lakhatas (egyik rokona kerdezte tole) kb egy hete. Akkor megkerdeztem milyen 30 ezerről beszéltél? Aztán hebegett habogott. (Rezsi, víz, kaja, stb stb.) Oké. Viszont azt is furcsalom hogy ő tobbet keres, megis ugyan annyit adunk bele mindketten....
2018. jún. 2. 18:39
 14/52 anonim ***** válasza:
0%
Kié a lakás?
2018. jún. 2. 18:50
 15/52 anonim ***** válasza:
41%

Konkrétan VELED fizettetik a lakás költségeit, és még le is húznak. 30 ezer a lakás mindennel, és +20 ezret még zsebre tesznek. Át vagy verve nagyon csúnyán.

Az pedig TELJESEN LÉNYEGTELEN, hogy kié a lakás. Ha a párommal összeköltözök akárhol, NEM NYERÉSZKEDEK RAJTA. Ha pedig a anyucié a lakás és nem akarja, hogy "ingyen" lakjak ott, akkor mondja meg, hogy x Ft-ot kér "lakbérként".

De az 100%, hogy a párod egy petákot sem ad a lakásra és te fizeted ezeket mind. Én csomagolnék.

2018. jún. 2. 18:58
 16/52 anonim ***** válasza:

Itt valami nem tiszta. Azt azért ne akarja már bemesélni, hogy 100-ba van a rezsi meg közös ktg...mert az iszonyu sok egy lakásra (gondolom az a közös ktg miatt).

Meg ez is fura, hogy a párodnak utalod, majd ő tovább.

Az mondjuk normális, hogy egyenlő arányban adtok bele, mert nem kell feltétlen keresetarányosan fizetni ezeket, főleg, hogy nincs olyan nagy különbség. De ha már fizetsz valamit, úgy tiszta, hogy tudod mit és mennyit. Meg ti fizessétek, marmint menjen oda a számla. Mond meg neki, hogy ezentúl csak annak fizeted a felét, ami oda megy. A többire látatlanba egy fityinget nem utalsz át. Ha ez nem tetszik neki, akkor pá, szedd a sátorfád.

Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem csúnyán rászednek.

2018. jún. 2. 18:59
 17/52 anonim ***** válasza:
31%
Korrekten megmondták, hogy 50eFt-ot kérnek fixen (lakbér+rezsi), amibe a kérdező belement. Ha nem felel meg neki, akkor nem kötelező ott lakni, de szerintem ezzel nagyon is jól jár.
2018. jún. 2. 19:05
 18/52 A kérdező kommentje:
Azt mondta 25 ezer a rezsi fejenként, és 25 a kaja meg ilyesmi apróságok (maradék meg saját magunkra). Amúgy én már mondtam neki, hogy így nem közös kasszan vagyunk, de azt mondta, hogy ez közös kassza. Hát nem tudom. Az anyja meg a pasija állítólag úgy csinálnak, hogy a pasi bevasarol havonta, és minden hónap végén leteszi párom anyjának a blokkokat, és azt visszafizeti, amit a pasi vett havonta....mondjuk ez is egy erdekes felfogás. Lehet nekem furcsa csak, mert en Anyum egyedül nevelt minket. De nem tudom. Azért írtam ki a kérdést, mert kíváncsi voltam, hogy mások ezt hogy látják.
2018. jún. 2. 19:06
 19/52 anonim ***** válasza:
Az titok, hogy kié a lakás?
2018. jún. 2. 19:10
 20/52 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó.

Nem mondták hogy fix 50 legyen.

Párommal beszéltük ezt még közösen.

Az Anyjának ebbe állítólag nincs benne az orra.

De akkor hm. 15 a lakás nekem (mivel állítólag 30 ezer havonta, ezt párom a rokonának mondta mikor ott álltam mellette) és akkor hova megy az a 35 ezer?mind kajára? Ezért szeretném ha látnám a számlákat. :)

2018. jún. 2. 19:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!