Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elvárható a nőtől, hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárható a nőtől, hogyha otthonról dolgozik, hogy minden nap főtt étellel várja haza a férfit aki dolgozott?

Figyelt kérdés
2018. máj. 25. 23:29
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
89%

Na, kicsit tovább olvasgattam, én szemrebbenés nélkül rúgnám ki a pitsába vissza az anyjához, etesse ő.

Lenne együtt a halál egy hisztis, nyávogó, követelőző kisgyerekkel...

2018. máj. 26. 16:16
 42/46 anonim ***** válasza:
88%
Az ilyen kérdéseket olvasva mindig rájövök, hogy milyen szerencsés vagyok. Az én férjem akkor sem várná el a mindennapi főtt ételt, ha háztartásbeli lennék és "csak" gyerekeket nevelnék. Persze igyekeznék 1-2 naponta főzni de nem azért mert ez "elvárás".
2018. máj. 26. 19:24
 43/46 anonim ***** válasza:
90%
Hatàrozottan NEM vàrható el... ő sem nyìrja pl le a füvet a munakideje alatt... meg az otthon munka màr nem olyan mint règen, h odavittek x termèket, amit meg kellett csinàlni hètfőre ès ha te azt kedd szerda èjjel nappal csinàltad utàna csüt vasàrnap nem, akkor úgyis jó. Ma màr a legtöbb munka otthon ellenőrzött, màsodpercre visszanèzhető bejővő kimenő hivàslistàk, màsodpercre logoló adminisztratìv rendszerek, ki mikor hova kattintott, mit csinàlt. Persze itt most lehet okoskodni, hogy mert mikor szünetet tartasz, akkor főzhetnèl. Jah persze, amìg ő kàvèzgat szünet kèppen valahol a kollègàkkal, te addig is főzzèl, ès este mikor a beled màr lóg, mert te is egesz nap dolgoztàl, meg mèg a kevès szünetedben főzőcskèztèl, esete mèg te legyèl gondolom a szexistennő, merthât "te csak otthon vagy". Ha nèha megteszed kedvessègből, az okè, de ne legyen elvàràs. Vagy te meg elvàrod, hogy a munakideje alatt a szüneteiben vàsàroljon be, mossa le a kocsit, vigye el a postàra a csekket stb ergo MUNKAIDŐBEN csinàljon meg mindent, ami a hàztartàshoz kapcsolódik, de nem kell konkrètan a hàzban lenni miatta. Jah hogy ezt ő nem tudja mert dolgozik. Jah hàt te is. Tèma lezàrva. Pont.
2018. máj. 27. 17:40
 44/46 anonim ***** válasza:
6%
Én is itthonról dolgozom. Páromat mindig főtt étellel,tiszta,illatos lakásban várom haza. Mielőtt hazaér,letusolok,rendbe hozom magam. Amikor hazaér szedek neki kaját,eszik,beszélgetünk,hogy kinek milyen napja volt.Mivel minden reggel korán kel,így ő este 20:00-20:30 körül lefekszik.Én hozzábújok míg elalszik,aztán ha van még elmaradt munka,megcsinálom és utána tente . Reggel 4:30-kor kelek vele reggel,kávét csinálok,a napi kajáját kikészítem neki,kávézunk,beszélgetünk és Ő megy dolgozni. Nekem nem megerőltető,szeretem,szeretek gondoskodni róla. :)
2018. nov. 16. 08:48
 45/46 A kérdező kommentje:
Bocsi, de ez inkább egy cselédhez hasonlított... Szedek neki enni meg ilyenek. Mennyi ideje vagytok együtt?
2018. nov. 16. 12:06
 46/46 anonim ***** válasza:
0%
Több mint 4 éve. Anya vagyok és idősgondozóként is tevékenykedtem évekig,szivesen segítek. Imádok gondoskodni. :-) Boccs :D Tök mindegy,hogy felnőtt,gyerek,idős,fiatal egyszerűen nem bírom megállni,hogy ne :D Magán idősgondozó voltam,amikor a gondozottam bekellett,hogy menjen idősotthonba,(Ausztria)bejártam hozzá és a sok imádnivaló mamika és papika teljesen levett a lábamról.Minddel foglalkoztam,segítettek nekik,az otthon meg szerződtetni akart.Szóval nálam ez alapból jön,nem tudok ellene tenni :)
2018. nov. 19. 16:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!