Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti elvarjatok a parotoktól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elvarjatok a parotoktól hogy írjon/ hívjon ha néha 1-2 órával később ér haza a munkából a megszokottnál?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 15. 16:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, hogy tudjam, nem érte baj.

De én ezt pl. a tesómtól is megszoktam, ő is dob egy üzit, ha megérkezett valahova, hogy ne izguljak.

2018. ápr. 15. 16:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Amig nem egy helyen dolgoztunk, addig igen, elvartam legalabb egy uzenetet, mivel alapvetoen o sosem maradt bent tulorazni es nem volt egyeb programja sem munka utan, de ha ritkan megis bent maradt tulorazni, akkor tudtam rola.
2018. ápr. 15. 17:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ahogy az első is írja még a családtagoktól is elvárom. Egyszerűen csak hogy tudjam nincs baj. Ha meg megbeszélt időpont akkor alap hogy írjanak vagy hívjanak.
2018. ápr. 15. 17:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Én nem, de én 1-2 óra késés miatt alapból nem is aggódnék, hiszen van, hogy túlórázik, van, hogy spontán beülnek valahová munka után a kollégákkal, stb.. Legtöbbször szokott róla dobni egy smst, de van, hogy nem jut eszébe, nincs ezzel baj. Részemről az is teljesen rendben lenne, ha egyáltalán nem írna. Kivéve persze, ha előre megbeszélt programunk van.
2018. ápr. 15. 18:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem elvárás, de úgy tartom normálisnak ha hazatelefonál, hogy késik. Én is így szoktam, így legalább senki sem aggódik.
2018. ápr. 15. 19:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem elvárás, szerintem inkább normális, hogy szólok a másiknak, hogy "figyi, kések mert ez és ez van..."

Én sem szeretnék frászban lenni, hogy nem-e történt valami a másikkal és fordítva se szeretném, hogy a másik fél aggódjon.

2018. ápr. 15. 19:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Alap dolog, hogy jelezzen ha késni fog. Mert van x időpont amikor haza jár és nagyon idegesítő amikor nem szól és haza sem ér. Akkor azért megfordul a fejemben, hogy lehet történt valami vele. Nem jó érzés izgulni emiatt. Mennyibe tart szólni, hogy később jön? Semennyibe, s sok idegeskedéstől is megóv.
2018. ápr. 16. 08:06
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem várom el, de nálunk alap, hogy jelzünk, ha valami van.

Hogy a másik ne izgulja szét magát.

2018. ápr. 16. 16:41
 9/10 A kérdező kommentje:
Ha nem varjatok el akkor nincs is jogotok kiakadni ezen nem?....
2018. ápr. 18. 07:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Én természetesnek érzem, hogy ha van egy megszokott idő, amikor hazaér, és ehhez képest órákkal később jön, akkor jelezze valahogyan, hogy ne aggódjak. Szerintem ez egy teljesen jogos elvárás, akár anélkül is, hogy a másiknak a szájába rágnánk. Persze azért az a legegyszerűbb, ha megbeszéljük, hogy ilyen esetben tegyen így.

Meg ahogy a fentiek írták, én is így vagyok a családtagokkal, hogy dobjanak rám egy üzenetet, ha egyben hazaértek, meg ők is ezt kérik tőlem, ha hazamegyek tőlük, hogy írjak, amikor megérkeztem.

2018. ápr. 20. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!