Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elvarjatok a parotoktól hogy írjon/ hívjon ha néha 1-2 órával később ér haza a munkából a megszokottnál?
Igen, hogy tudjam, nem érte baj.
De én ezt pl. a tesómtól is megszoktam, ő is dob egy üzit, ha megérkezett valahova, hogy ne izguljak.
Nem elvárás, szerintem inkább normális, hogy szólok a másiknak, hogy "figyi, kések mert ez és ez van..."
Én sem szeretnék frászban lenni, hogy nem-e történt valami a másikkal és fordítva se szeretném, hogy a másik fél aggódjon.
Nem várom el, de nálunk alap, hogy jelzünk, ha valami van.
Hogy a másik ne izgulja szét magát.
Én természetesnek érzem, hogy ha van egy megszokott idő, amikor hazaér, és ehhez képest órákkal később jön, akkor jelezze valahogyan, hogy ne aggódjak. Szerintem ez egy teljesen jogos elvárás, akár anélkül is, hogy a másiknak a szájába rágnánk. Persze azért az a legegyszerűbb, ha megbeszéljük, hogy ilyen esetben tegyen így.
Meg ahogy a fentiek írták, én is így vagyok a családtagokkal, hogy dobjanak rám egy üzenetet, ha egyben hazaértek, meg ők is ezt kérik tőlem, ha hazamegyek tőlük, hogy írjak, amikor megérkeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!