Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit teszel, ha a párod még nem ért haza, és azt sem tudod hol van?
Figyelt kérdés
4-ig dolgozott, telefon kikapcsolva..
Nem vagyok hp, csak nem értem, miért nem szól...
2018. márc. 9. 21:10
1/14 anonim válasza:
Ha ismered a munkatársaid akkor hivd fel őket, vagy írjál nekik, hogy nem tudják-e holvan a párod. Mást nagyon nem tehetsz.
2/14 anonim válasza:
Én felhívnék valakit, aki tudhat arról, hogy hol van. Főleg akkor, ha szokatlan, hogy csak úgy kimarad egy délutánra, de főleg akkor izgulnék, ha éjjel sem ér haza és szólni sem szól.
3/14 anonim válasza:
Hívd fel valamelyik barátját, kollégáját, testvérét! Hátha tud valaki valamit.
4/14 anonim válasza:
Mindig tudom hol van. Egyszer jött haza éjjel 3-ra és akkor is telefonàlt, hogy késik. Megtàmadtàk és a rendőrségen kötöttek ki. Ott meg óràkig vàrattàk mire vallomàst tehetett, így lekéste az utolsó vonatot is.
Ha ismesz kollégàt, havert, hívd fel, kérdezősködj. Lehet csak lemerült de beült valakivel valahova egy italra.
7/14 A kérdező kommentje:
Igen... Köszi mindenkinek. Testvérét hívtam, együtt kocsmáztak.
2018. márc. 10. 06:28
9/14 anonim válasza:
Hát ez nagyon gáz. Szarik a fejedre konkrétan, jó kis kapcsolat.
10/14 anonim válasza:
Kocsmázott és nem szólt legalább, hogy haza sem megy csak később? Tudod mit kapna tőlem! Azt nem tenné zsebre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!