Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első összeköltözés vagy mégsem, takarodjak haza?
Munkát váltottam ,és úgy esett a választás egy ideig barátomnál élek ,szüleivel együtt.Semmi gond a szüleivel ,nincs ebből adódó probléma.
A párom kedves, de még egy fiókot sem kaptam ,csak a táskámból öltözöm ettől viszont rosszul érzem magam Ő mondta ,hogy veszünk kis szekrényt ,de ez már két hete.
Igazából erre koncentrálódik a kérdésem ,hogy ez nem éppen arra utal szerintem ,hogy örül ,hogy itt vagyok.
Vedd meg magadnak a szekrenyt. Miert o vrgye meg a te holmid? O az apad??
N
"Jogos, akkor csak én érzem úgy ,hogy ennek nem kellene kérdésnek lenni ,hanem egyből mutatnám mondanám "szívem ,tessék ezt a szekrényt kipakoltam és ,ha szeretnéd, pakolj be nyugodtan"."
Figyelj, az emberek nem így működnek, még te sem. Elhiszem, hogy jól esne, ha minden gondolatodat kitalálná, de ilyen nincs. Valamelyik nap sokáig dolgoztam, és mikor hazaértem nem volt bevásárolva, mert a férjem elszundikált. Nem lettem mérges rá, nem került szóba, hogy ezt-azt venni kellene, én is felhívhattam volna a szünetemben, hogy biztos legyen, hogy elmegy vásárolni. Ugyanakkor én sem veszem észre mindig, hogy mire van szüksége, ha nem mondja. Nem azért, mert nem szeretem vagy nem fontos nekem, egyszerűen annyi minden foglalja le az ember agyát a mai világban.
Mondjuk ha vele beszélnéd meg?
Mellesleg olyan nagy dolog venni egy szekrényt? Persze amúgy igen, mert a szüleinél NEM rendezkedhetsz.
Sakk-matt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!