Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nektek mennyire ment könnyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyire ment könnyen az összeköltözés?

Figyelt kérdés
..munkahely keresés, ingatlan megvétele stb. Minden érdekel ami ezzel kapcsolatos. Mennyire volt tudatos döntés az összeköltözés.. 29f
2017. szept. 5. 18:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én albérletben éltem,ő költözött hozzám. Nekem akkor már volt állásom,így el tudtam tartani míg munkát talált. 2 hónap múlva pedig már ő is munkába állt. Az összeköltözést kb 3 hónapig fontolgattuk. Nem azért mert nem akartuk,hanem mert ő másik megyében jobb állást talált. Aztán egyszer csak bejelentés nélkül Megjelent a bőröndökkel. Nagyon boldog voltam 30N
2017. szept. 5. 18:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Az összeköltözés nagyon hirtelen ment igazából. Mindketten albérletben laktunk 1-1 lakótárssal. Az ő lakótársának a párja odaköltözött hozzájuk, kicsit kellemetlen volt kerülgetniük egymást és kicsinek bizonyult a lakás három embernek. Néhány hétre rá az én lakótársam is közölte, hogy egy pár hét múlva elköltözne. Kézenfekvőnek tűnt, hogy a párom költözik hozzám és mindenki jól jár. Azóta együtt élünk és most vesszük meg a közös lakásunkat. Én azt mondanám minden zökkenőmentesen ment/megy. 27/N
2017. szept. 5. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Én észre se vettem és már ott laktam nála. :D Mindketten dolgoztunk, albérletben laktunk, ő egyedül, én a húgommal. Először csak hetente 2-3x aludtam nála, így mindig vittem pár ruhát, amik közül 1-2 mindig ott maradt. Egyre csak gyűltek nála a cuccaim. Aztán az én albérletemben kifestettek pár szobát, de erről a tulajok nem nagyon adtak tájékoztatást, úgy hívott egyszer a húgom (én akkor épp a páromnál aludtam), hogy ne is menjek vissza egy hétig, mert felújítás van. Ezután megfordult a dolog, heti 2x aludtam a húgomnál, majd ez is elmaradt és ott maradtam a párommal.
2017. szept. 6. 08:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Mikor összejöttünk, mindketten suliba jártunk. Miután végeztünk, kerestünk munkát, ő 1 én 3 hét alatt találtam, ezek után ő hozzám költözött. Nem volt semmi probléma:) Fél évre rá össze is házasodtunk, ennek majdnem 6 éve. Azóta szorgalmasan gyűjtögetünk. 4-5 év múlva valószínűleg tudunk majd saját lakást venni. Nem rohanunk sehová, hitelbe viszont nem akartuk verni magunkat, ahogy albérletre sem akartunk pénzt kidobni. 31/N
2017. szept. 6. 17:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Őneki már volt melóhelye, és albérlet, ahol lakunk. Én költöztem ki hozzá fél év után.

Ő mondta, hogy menjek előbb, mert hiányzom neki, szeretne velem lenni, nem háromhetente 4-5 napot, hanem mindig :), de féltem, meg otthon is visszahúztak.

Aztán decemberi kiutazáskor már hoztam egy adag cuccot, silveszter előtt meg utazótáska és már kb. minden cuccommal együtt mentem ki a vonathoz :)

Munkát folyamat keresek, van alkalmi, de állandó még nem, sajnos.

2017. szept. 6. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!