Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltözés a párod szüleihez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés a párod szüleihez?

Figyelt kérdés

Úgy alakult, hogy egyetem után összeköltözünk, a párom szüleihez. Már végeztünk az iskolával, ő kapott is munkát, nekem ez még nem sikerült de ahol lehet próbálkozom.

Nincs gondom a szüleivel, ők is kedvelnek, de amikor ott vagyok náluk, mindig felteszem magamban a kérdést, hogy tényleg ez lesz a legjobb? Odaköltözni?

Más lehetőségünk sajnos nincs, egy ideig gyűjtögetjük a pénzt, aztán amint lehet továbblépünk, én fél évnél többet nem szeretnék ott élni, mert nem érzem magam ott otthonosan, azt érzem hogy nem nyúlhatok be a hűtőbe csak úgy, ha szeretnék enni valami stb. Ha ott laknánk azert ez változna remélem, mert a rezsibe+kajába fizetnénk.

Ti hogy voltatok ezzel? Mennyi ideig laktatok szülőknél, milyen lett a kapcsolatotok, változott tőle?

2017. aug. 22. 09:25
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
88%

2 évig laktam együtt a szüleivel. Már az elején tudtam hogy rossz döntés. El is jöttem és ez meg is látszik a kapcsolaton, lehet szakítunk is, de nem bánom már.

24/F

2017. aug. 22. 09:28
 2/37 anonim ***** válasza:
84%

Kizárt, hogy mi a párommal akármelyikünk szülőihez költözzünk, mi már az elején megbeszéltük. Egyszerűen nem egészséges, nem lehet így valóban új életet kezdeni a kedveseddel, nincs magánszférátok, egy jót szexelni nem tudtok hangosan, vagy akár kijönni ruha nélkül a párás fürdőszobából és kint megtörölközni stb.

Az ilyen belülről mérgezi a kapcsolatot, anyóspajtás is nagyon gyakran eléggé beleszól mindenbe.

Nekem kizárt lenne ez.

2017. aug. 22. 09:37
 3/37 anonim ***** válasza:
70%
Egyáltalán nem reális, hogy fél év alatt összejönne a pénzetek különmenni. 2-3 évet számolj akkor is, ha a párod is ezt akarná (és valószínűleg nem ezt akarja, csak ezt mondja, hogy ne cirkuszolj).
2017. aug. 22. 09:40
 4/37 anonim ***** válasza:
80%

Ne!

A szüleim kapcsolatát szétbarmolták az apám szülei. Megszívtam.

A világ legrosszabb ötlete szülőkhöz költözni!!!!

2017. aug. 22. 09:53
 5/37 anonim ***** válasza:
18%

Mi a párom szüleinél lakunk, sokkal jobb velük a kapcsolatom, mint a saját szüleimmel.

Otthon érzem magam, "anyóssal" tegnap is 3 órát traccsoltunk egy jegeskávé mellett, nagyon jó a kapcsolatunk. Nyúlkálhatok a hűtőben. :D

Mi jelképes összegért tudunk venni egy házikót, jövő nyáron pofozzuk helyre, addig leszünk itt.

Párom nővére 8 éve lakik a vőlegénye szüleinél, ott is tök jó a kapcsolat.

A helyzet egyetlen hátránya, hogy néha "otthon" van a párom nővére, aki nagyon kupis...

2017. aug. 22. 09:56
 6/37 anonim ***** válasza:
Miért érzem azt, hogy te vagy a lány, kérdező, és a párod nagyon anyukás, ezért hozzájuk mentek? :D
2017. aug. 22. 09:58
 7/37 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nagyon gáz dolog ez a szülőknél összeköltözés. Majd ha lesz elég pénzetek albérletre, saját házra, akkor összeköltöztök...mindent a maga idejében, felnőtt embereknek nem kéne problémát jelentenie a türelemnek.
2017. aug. 22. 10:01
 8/37 anonim ***** válasza:
53%
a párom nálunk lakik. nem mindig könnyű, de nincs sok gond. nem lenne más lehetőségünk együtt lakni, és egy gyereket is nevelünk közben. de ez csak akkor működik ha olyanok a szülők is. nálunk pl nem szólnak bele semmibe, az emelet a miénk csak a konyhán kell osztoznunk.
2017. aug. 22. 10:01
 9/37 A kérdező kommentje:
Igen, én vagyok a lány, de nem ezért költözünk oda, amiért írtad, hanem mert ők egy nagyobb városban élnek, sokkal több lehetőséggel.
2017. aug. 22. 10:03
 10/37 anonim ***** válasza:
86%
8.: ne haragudj, de a legnagyobb felelőtlensêgnek tartom a nagyszülők nyakára gyereket szülni! Ha nem tudtok finanszírozni egy saját lakást, miért vállaltok gyereket a nulla anyagi háttérre?
2017. aug. 22. 10:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!