Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés a párod szüleihez?
Úgy alakult, hogy egyetem után összeköltözünk, a párom szüleihez. Már végeztünk az iskolával, ő kapott is munkát, nekem ez még nem sikerült de ahol lehet próbálkozom.
Nincs gondom a szüleivel, ők is kedvelnek, de amikor ott vagyok náluk, mindig felteszem magamban a kérdést, hogy tényleg ez lesz a legjobb? Odaköltözni?
Más lehetőségünk sajnos nincs, egy ideig gyűjtögetjük a pénzt, aztán amint lehet továbblépünk, én fél évnél többet nem szeretnék ott élni, mert nem érzem magam ott otthonosan, azt érzem hogy nem nyúlhatok be a hűtőbe csak úgy, ha szeretnék enni valami stb. Ha ott laknánk azert ez változna remélem, mert a rezsibe+kajába fizetnénk.
Ti hogy voltatok ezzel? Mennyi ideig laktatok szülőknél, milyen lett a kapcsolatotok, változott tőle?
2 évig laktam együtt a szüleivel. Már az elején tudtam hogy rossz döntés. El is jöttem és ez meg is látszik a kapcsolaton, lehet szakítunk is, de nem bánom már.
24/F
Kizárt, hogy mi a párommal akármelyikünk szülőihez költözzünk, mi már az elején megbeszéltük. Egyszerűen nem egészséges, nem lehet így valóban új életet kezdeni a kedveseddel, nincs magánszférátok, egy jót szexelni nem tudtok hangosan, vagy akár kijönni ruha nélkül a párás fürdőszobából és kint megtörölközni stb.
Az ilyen belülről mérgezi a kapcsolatot, anyóspajtás is nagyon gyakran eléggé beleszól mindenbe.
Nekem kizárt lenne ez.
Ne!
A szüleim kapcsolatát szétbarmolták az apám szülei. Megszívtam.
A világ legrosszabb ötlete szülőkhöz költözni!!!!
Mi a párom szüleinél lakunk, sokkal jobb velük a kapcsolatom, mint a saját szüleimmel.
Otthon érzem magam, "anyóssal" tegnap is 3 órát traccsoltunk egy jegeskávé mellett, nagyon jó a kapcsolatunk. Nyúlkálhatok a hűtőben. :D
Mi jelképes összegért tudunk venni egy házikót, jövő nyáron pofozzuk helyre, addig leszünk itt.
Párom nővére 8 éve lakik a vőlegénye szüleinél, ott is tök jó a kapcsolat.
A helyzet egyetlen hátránya, hogy néha "otthon" van a párom nővére, aki nagyon kupis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!