Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés a párod szüleihez?
Úgy alakult, hogy egyetem után összeköltözünk, a párom szüleihez. Már végeztünk az iskolával, ő kapott is munkát, nekem ez még nem sikerült de ahol lehet próbálkozom.
Nincs gondom a szüleivel, ők is kedvelnek, de amikor ott vagyok náluk, mindig felteszem magamban a kérdést, hogy tényleg ez lesz a legjobb? Odaköltözni?
Más lehetőségünk sajnos nincs, egy ideig gyűjtögetjük a pénzt, aztán amint lehet továbblépünk, én fél évnél többet nem szeretnék ott élni, mert nem érzem magam ott otthonosan, azt érzem hogy nem nyúlhatok be a hűtőbe csak úgy, ha szeretnék enni valami stb. Ha ott laknánk azert ez változna remélem, mert a rezsibe+kajába fizetnénk.
Ti hogy voltatok ezzel? Mennyi ideig laktatok szülőknél, milyen lett a kapcsolatotok, változott tőle?
bocs, lehet hogy te olyan ember vagy, aki egy stabil, több éves párkapcsolatban képes levetetni a gyereket, csak mert egy kis áldozatot kéne hozni, ha megszületik. amúgy meg nem mindegy neked, manapság még a 30asok is a szüleikkel élnek. nem akartunk várni 45 éves korunkig a gyerekvállalással.
8as voltam
A lehető legrosszabb ötlet, ha bármi más lehetőségetek van, ne tegyétek! Az efféle összeköltözés a legjobb melegágya egy rakás nagyon komoly problémának. Egy kapcsolatban csak két ember van, és két ember között sem mindig könnyű kezelni a problémákat és fenntartani a harmóniát. De 4+ ember között szinte lehetetlen.
Én amúgy nem éltem így együtt a családdal, de soha nem is fogok, túl nagy a kockázata, hogy megromlik a kapcsolat. Mondom ezt úgy, hogy a saját családomat is szeretem és a páromét is, mindkét helyen jól és otthonosan elvagyok. De az együtt élés TELJESEN más. Ez nekem pont annyira alapvető dolog, mint az, hogy kerülni kell a családon belüli anyagi dolgokat, közös ingatlant, hitelt, ilyesmit. Hosszú távon szinte gatantált a dráma.
Szóval ha nem vagy 105%-ig biztos abban, hogy ez jól működne, és ha már így, előre nem fektetitek le nagyon világosan a feltételeket (ki mivel tartozik, ki miért felelős, ki mibe dumálhat bele és mibe nem), akkor ne költözzetek a szülőkhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!