Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit teszel, ha a párod még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit teszel, ha a párod még nem ért haza, és azt sem tudod hol van?

Figyelt kérdés

4-ig dolgozott, telefon kikapcsolva..

Nem vagyok hp, csak nem értem, miért nem szól...

2018. márc. 9. 21:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem azzal van baj, hogy kocsmázik, párom is néha elmegy, de ekkora paraszt hogy lehet már, hogy így leszarja, hogy írjon neked?

Gratulálok, gyereket ne szüljél neki.

2018. márc. 10. 15:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Jól írták előttem, simán elmehet iszogatni, de könyörgöm, a mobiltelefonok világában legalább dobjon egy sms-t.

Jó, hogy nem kaptál agyvérzést miatta.

Várnék a helyedben pár hétig, és én is elmennék, csak úgy ottalósra egy barátnőhöz. Hadd tudja meg, milyen érzés az, amikor szíve szerint a rendőrséget hívná, begolyózna a féltéstől.

2018. márc. 10. 16:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Mármint ottalvósra, úgy értettem.
2018. márc. 10. 16:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez nagyon proszto!!! Mi az hogy nrm ir a kocsmabol?! Lehet vmi tinilanyt fuzogetett dartsozas kozben 😂😂😂
2018. márc. 10. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!