Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszik rám a barátnőm amiért nem hagytam ott a munkám és mentem haza azonnal, amikor megtudta hogy meghalt az egyik rokona?
Nos nekem forditott esetben nekem a szerelmem azonnal megkerdezte hazajojjon e. Pedig komoly munkahelye van ahonnan nem lehet csak ugy lelepni...
termeszetesen mondtam neki nem kell, (de jol esett)!!!
Ha közeli a kapcsolat, akkor meg kellett volna kerdezned, hogy hazamenj-e most.
Szerintem.
Én mondjuk biztos nem puffognék jelen helyzetben, de igen, jófejség lett volna, ha megkérdezed. Szerintem ha nem a szülőm vagy tesóm hal meg, akkor én nem kérném erre a kérdésre, hogy jöjjön haza, de jól esne a felajánlás.
Azért nem kell elásnod magad, nem vagy olyan rossz ember!
A felajánlás tényleg kedves lett volna, de én sem várnám el páromtól.
Ne vedd teljesen magadra a kifakadását, gyászol, zaklatott, sok esetben értelmetlenül viselkedik. Állj mellette most, támogasd, segítsd amiben tudod, és nem fog rád haragudni.
Neked nem ALAP, hogyha meghal a kedvesed számára fontos ember, akkor sietsz haza, hogy mellette légy?
Jézusom, én majdnem 1000km-t utaztam, mikor a párom (akkor még épphogy ismerkedtünk) mondta, hogy meghalt az egyik barátja, mert annyira nem akartam, hogy egyedül kelljen megbirkóznia ezzel.
Hát ez nagyon szánalmas tőled, ne haragudj, de az még gázabb, hogy nem is érted, mi a baja.
Nincs mindenki más véleményen. A vélemények mind egyeztek abban, hogy legalább meg kellett volna kérdezned, hogy hazamenj-e.
Nem várnám el a páromtól, hogy hazajöjjöm, de nekem is rosszul esett volna, ha eszébe sem jut megkérdezni, hogy eljöjjön-e..m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!