Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszik rám a barátnőm amiért nem hagytam ott a munkám és mentem haza azonnal, amikor megtudta hogy meghalt az egyik rokona?
Figyelt kérdés
A baratnom ma felhivott a munkahelyemen, hogy meghalt az egyik unokatestvere akivel mellesleg egyutt nottek fel. Mondtam hogy nagyon sajnalom es megyek haza amint veget er a muszakom. Amikor viszont hazaertem, nagyon duhos volt mert szerinte nem lett volna szabad hagynom hogy egyedul erezze magat egy ilyen nehez helyzetben. Ertem en hogy nehez neki de eszembe sem jutott hogy azt akarta hogy menjek haza hozza. Valaki tudna segiteni hogy most mit tegyek vagy egyaltalan jogosan haragszik e? Koszonom2017. nov. 20. 14:20
11/12 omba válasza:
Aki igazán gyászol, az nem haragszik - sajna tudom.
Ez csak műbalhé.
12/12 anonim válasza:
Mièrt ha azt ìrjuk, hogy nem jogosan haragszik akkor teszel az èrzèseire? Minden ember màs. Jó lett volna ha felajànlod. Ha együtt nőttek fel, kb. mintha a testvère lenne. Nem igaz, hogy nem èrzed àt. Olyan nehèz lenne azt momdani hogy ne haragudj? Nyilvàn nem kell ezèrt haragudni (sokàig), de megèrtem, hogy rosszul esett neki. Te meg komolyan egy ilyen helyzetben azzal vagy elfoglalva, hogy jogos volt-e? Gondolkodj el kicsit. Meg tedd hozzà azt is, hogy gyàszol, stresszes, feszült és szomorú. Nyilvàn ha egy napja nem szól hozzàd emiatt az gàz. De a hozzààllàsod is az egy kicsit. Ha màs, aki ilyenkor egyedül szeretne inkàbb lenni azt ìrja, hogy nem jogos h a baràtnőd kiaakdt akkor nem az a megoldàs hogy elkönyveled magadban hogy ő a hülye, hanem legközelebb figyelsz rà, hogy ő hogy èrez. De most màr ne csinàlj semmit csak àllj mellette ès lègy megèrtő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!