Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárható a nőtől, hogyha otthonról dolgozik, hogy minden nap főtt étellel várja haza a férfit aki dolgozott?
Ne zabáljon ennyit. Paprikás krumpli... azért mert valami meleg, nem lesz minőségi kaja. Ha te nem lennél neki, mi lenne?
"nagyon fáradt, nyügös volt így csak "hisztizett" tovább..."
Ha most átmegyünk a babarovatba, lehet, hogy az anyukák tudnak neked segíteni, mit kell kezdeni egy nyűgös kétévessel.
Ezért rossz otthonról dolgozni, mert nem hiszik el, hogy van munkád. Nekem az egyik kolléganőm mondta, hogy pont azért kezdett el újra bejárni, mert otthon teregetett, takarított, főzött, a munkával meg nem haladt. A házimunka elvonta a figyelmét.
Ő az ilyen ételeket szereti és nekem sincs ellenük kifogásom. Paprikáskrumpli, főzelékek, pörkölt, ilyesmik elég sokszor vannak nálunk (hetente 3-4 alkalommal főzök amúgy, ami megbocsáthatatlan és kevés)
Nem tudom, tudnék-e egyáltalán akkora adagot csinálni, hogy egyáltalán másnapra maradjon, így nehéz a fagyasztáson gondolkozni :(
Majdnem. :D
Az étkezési szokásairól sokat elmond, hogy sokszor fél kg kenyér lecsúszik simán, a fél kg felvágott szintén. Az előbb említettek akár egyben is egy liter tej kíséretében. Ma pl. majdnem fél kg fasírt rizibizivel. Egy 32 centis pizzával sosem lakik jól...
A legnagyobb "probléma" szerintem az, hogy az ő családjában naponta főz valaki, vagy az anyja, vagy a mamája (egy háztartásban élnek) és minden nap van főtt étel és ez gyerekkorában is így volt. Más kérdés, hogy agyatlanul pazarolnak (előző napi, vagy a 2 napos 90%-ban a wc-ben köt ki, mert csinálják a következőt és a következőt ész nélkül).
Másik gyereke az anyjának már 14 évesen 100 kg felett volt, mert szó szerint tömték. Ráadásul minden reggel kérdezik hogy mit enne, ebédre szintén, vacsorára is, amivel barátomat is sikerült elkapatniuk...
Az én családomban ez nem volt divat, hétközben menzás voltam hétvégén pedig a nagymamámnál ebédelt a család, anya kb. soha nem főzött, kivételes alkalmakat leszámítva.
Na igen...
Ráadásul jön a folyamatos elégedetlenségével. Ha virsli van a főzelékhez az a baj, hogy miért nem csibefasírt. Ha "csak" pizzát sütök neki, az nem vacsora (???) stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!