Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elvárható a nőtől, hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárható a nőtől, hogyha otthonról dolgozik, hogy minden nap főtt étellel várja haza a férfit aki dolgozott?

Figyelt kérdés
2018. máj. 25. 23:29
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
92%
Legközelebb, ha elégedetlenkedik, kínáld meg a fakanállal, abból majd tanul. 😀
2018. máj. 26. 01:05
 22/46 anonim ***** válasza:
94%
úristen, ennyit zabálni. ez egyszerűen gusztustalan.
2018. máj. 26. 01:26
 23/46 A kérdező kommentje:
Tipikusan addig eszik, amíg van... Szó szerint.
2018. máj. 26. 02:31
 24/46 anonim ***** válasza:
93%

Vegyél nagyobb fazekat és az étel felét tedd a mélygűtőbe. Ha nem tudja, hogy van még, akkor talán megáll majd a harmadik tányér után.

A másik meg hogy ne rohangálj folyton takarítani, meg mit tudom én, mert aztán dolgozhatsz éjjel. 3 óránként tarts mondjuk 20 perc szünetet, akkor csináld meg ami belefér, de azon kívül ne állj fel a gép mellől. Én ha otthonról dolgozom, sokkal többet haladok, mint az irodában, mert itt nem zavar senki és a telefon is ritkábban csörög. Mire hazaér én már rég végeztem és ha volt kedvem takarítottam is meg főztem, de nálunk ez nem elvárás szinten megy, nincs hiszti belőle, ha nincs főtt étel.

2018. máj. 26. 05:55
 25/46 anonim ***** válasza:
94%

Egy hétig ne otthonról dolgozz! Így tudatosul benne, hogy mennyit dolgozol naponta.

Légyen napirended. 8-10 munka, 10-12 házimunka, főzés, 12-13 ebéd és pihi, 13-csak munka, amíg kész lesz.

A pasit meg tedd helyre! Tudjon már egy rántottát vagy mirelit pizzát csinálni magának, 10 perc alatt kész. Az nem vacsora? Főzhet egy kis pörköltet is.

Vannak olyan kaják, amik mellett nem kell ott állni. Bedobsz tepsibe pár krumplit szeletelve, csirkecombot, rá fűszereket, kevés olaj alá, egy fél bögre víz, és szépen készre sül a sütőben. Öt perc munka van vele. Egy főzelékkel sokkal több a macera.

Legyen heti egy szabadnap, amikor te se dolgozol. Főzzetek együtt! Így látni fogja, hogy abban is sok munka van, mire egy fazék paprikás krumpli elkészül.

Ha ez se tetszik őfelségének, akkor meg rendeljen kaját!

2018. máj. 26. 05:57
 26/46 Bence_ ***** válasza:
19%

Pasit így lehet megfogni teli gyomor üres zacskó.

Ettől a legyen otthon főtt étel hússal típustól tök távol állok de elhiszem, hogy neki ez fontos.

Írj egy menetrendet, legyen egy keret amihez tartod magad.

Ha munka helyed írná a keretet, hogy mikor jöjj és menj akkor betartanád? Akkor se látnád mindig amikor otthon van.

Gondold végig,hogy te ezt így akarod, tudod e hosszú,hosszú évtizedekig csinálni, szereted e annyira ezt a helyzetet, hogy mosolyogva, fütyörészve kezdj el főzni minden napra egy kondér kaját.

Beszéld meg vele, hogy te most lépsz, készítesz egy keretet. Így mindig lesz ebéd de cserébe van amikor dolgozol pedig Ő itthon van. Kaja rendelés?

2018. máj. 26. 06:41
 27/46 anonim ***** válasza:
92%
Rendeljetek kaját! Sok jó hely van, ahol napi szinten szállítanak ennivalót. Probléma megoldva.
2018. máj. 26. 06:57
 28/46 anonim ***** válasza:
92%

Hát... egy kicsit lehetne mértékletesebb, mert ez így elég gáz.

Bérelj egy irodát, asztalt, így nem kellene otthonról dolgoznod. Nem bolondulsz meg a házimunkától közben. Férjedet sem kell hízlalni.

2018. máj. 26. 07:01
 29/46 anonim ***** válasza:
16%

Nem tudom mennyi időt vesz igénybe ez a munka naponta, de szerintem sokat segítenél magadnak ha napirendet írnál.

Pl. 7-ig felkelsz, 8-12-ig dolgozol. Utána még ott az egész délután a házimunkára/főzésre takarításra. Nem létezik, hogy annyi idő nem elég ezekre a dolgokra. (már nem nagyanyáink idején élünk, hogy kézzel kell napokon át mosni...manapság azért a modern eszközökkel minden gyorsabb. Plusz nem kell minden nap felmosni, WC-t pucolni meg portalanítani...vannak napi/heti/havi munkák egy lakásban)

Plusz ne vásárolj mindennap, hanem tervezz előre 2-3 napra, és csinálj nagy bevásárlást. (annyi ideig zöldségek gyümölcsök sem romlanak meg) Kajából is ha olyan, hogy egy egész lábast megeszik párod egyszerre, ha elkészül valami porciózd ki dobozokba.

Ezzel nyilván nem azt mondom, hogy a páros csesztetése jogos, de hidd el nagyon meg tudod könnyíteni a saját dolgodat is ha előre tervezel.

Nálunk én is dolgozom (8óra plusz 1 óra utazás) de mióta előre csinálunk heti menütervet, előre vásárolunk, megoldható, hogy 1-2 naponta tudjak valamit főzni. (pedig most mivel CH diétát kell tartanom cukorbetegség miatt nem is olyan egyszerű, mert van, hogy kétfelé kell gondolkodnom. Mert pl. magamnak krumplipüré helyett salátát kell csinálni) A házimunkákból meg hétköznap csak a legsürgősebbeket csinálom, a porszívózás/felmosás/mosás meg majd hétvégén.

2018. máj. 26. 07:05
 30/46 anonim ***** válasza:
94%
Hu bammeg. Menjen vissza a belpoklos baratod anyucihoz zabalni. Ez undorito.
2018. máj. 26. 08:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!