Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mikor egyek főtt ételt (kb...

Mikor egyek főtt ételt (kb 500 kcal) ha fél 4-kor érek haza minden nap a munkából?

Figyelt kérdés

Tehát reggel 8-tól dolgozok fél 4-ig.

Nagyjából kalóriát számolok:

reggel: 350

tíz óra: 150

ebéd: 500

uzsonna (3 körül): 250

vacsora: 250 kcal

Eddig ez teljesen bevált, de most, hogy szeptembertől dolgozok, teljesen felborul a napom.

2013. okt. 1. 18:15
 1/2 A kérdező kommentje:

Azt kihagytam, hogy munka időben egyáltalán nem tudom megoldani az ebédelést.

Úgy kellene, hogy felcserélem az uzsonnát és az ebédet?

2013. okt. 1. 18:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Felcserélés? Az nekem jó (a körülményekhez képest, no) megoldásnak tűnik. Nálam a főtt étel elfogyasztása otthon a legalkalmasabb, munka után, kényelmesen, békében. Ráadásul én nem főzök előre. Mindig 6 után értem haza, de volt, hogy 8-kor s akkor álltam neki főzni. Esti típusként ez nálam működött, elég jól elvoltam (ideális esetben is csak pár órával ebédeltem volna korábban). Munkaidőben is el tudtam menni akár egy kifőzdébe, de az... Nem olyan.

Persze valamivel jól kell laknod munkaidőben is, remélhetőleg az eddigi uzsonnád alkalmas rá... Ha nem, át kell alakítanod, ez van.

Így kicsit nehéz, hogy nem ismerlek s nem is tudom, mi az uzsonna pl. :)

2013. okt. 1. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!