Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elvárható a nőtől, hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárható a nőtől, hogyha otthonról dolgozik, hogy minden nap főtt étellel várja haza a férfit aki dolgozott?

Figyelt kérdés
2018. máj. 25. 23:29
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
96%

Igen, elvárható és az is természetes, ha a nő ezen jót nevet.

A főnök elvárja, a munka el legyen végezve, na de párkapcsolatban elvárások? Talán megbeszélés, kérés, stb.

Ja és ezt férfi ként gondolom így.

2018. máj. 25. 23:34
 2/46 A kérdező kommentje:

Állítása szerint ő feljebb akar lépni a munkahelyéről (oké, tényleg rengeteget dolgozik és alig van szabadnapja) és tőlem csak annyit kér, hogy legyen itthon főtt étel minden nap. Attól még viszont nekem is dolgoznom kell, pl. ma még a gép elé sem tudtam leülni egy percre se, csak most este. Vásárolni voltam, takarítottam, és így csak este 8kor jutottam el a vacsorakészítésig, amin ő 7 órakor kiakadt hogy ő most éhes, nem egy óra múlva, de nagyon fáradt, nyügös volt így csak "hisztizett" tovább...

Amikor szabadnapja van egyszerűen nem haladok a dolgaimmal, mert igyekszem vele lenni. Sokszor inkább éjszaka dolgozom, hogy napközben vele tudjak lenni... Akkor meg az a baj, hogy miért alszom 10-ig. Most is éjszaka melóztam és inkább nappal aludtam pár órát, hogy a melóval is haladjak. De ő ezt nem érti, mintha azt hinné, hogy nem csinálok semmit. Panaszkodott, hogy én egész nap csak 3-4 órát pötyögök a gépen, nem igaz, hogy amellett nem érek rá 1-2 órát főzni... Egyáltalán nem látja át, hogy mit csinálok, csak mondja a magáét hogy ő 12 órázik, és csak főtt ételt szeretne.

2018. máj. 25. 23:40
 3/46 anonim ***** válasza:
92%
Te választottad a szolgalétet, bármikor ki is szállhatnál :D
2018. máj. 25. 23:42
 4/46 A kérdező kommentje:
Ő csak felhúzza magát azon, ha nincs itthon főtt étel, mert ideges, ha éhes... Mint valami óvódás, nem azért vagyunk felnőttek, mert az ilyen dolgokon tudunk uralkodni?
2018. máj. 25. 23:42
 5/46 A kérdező kommentje:

Nem hinném, hogy szolga vagyok, már csak azért sem, mert nem teljesítem amit szeretne. :D

De amúgy épp ez a kérdés, hogyha a férfi 12 órát dolgozik a nő pedig otthonról, akkor lehet reális kérés (na így jobb?) hogy minden nap főzzön?

2018. máj. 25. 23:44
 6/46 anonim ***** válasza:
32%

"De amúgy épp ez a kérdés, hogyha a férfi 12 órát dolgozik a nő pedig otthonról, akkor lehet reális kérés (na így jobb?) hogy minden nap főzzön?"

Ezeket a kérdéseket férfiként nem értem. Még nekem is van annyi eszem, hogy amikor kaját csinálok, akkora adagot dobjak össze, hogy több napra elég legyen. Igazából a környezetemben kb. minden embernél ugyanezt látom. Ha valaki vacsorára paprikáskrumplit csinál, akkor nem 2 kis tányérral csinálja, hanem egy nagy fazékkal, ami minimum 1, de inkább 2 napig még elég.

Nekem valamiért van egy olyan érzésem, hogyha a férjed is megkérdeznénk a témáról, teljesen más verzióját hallanánk a sztorinak.

2018. máj. 25. 23:50
 7/46 anonim ***** válasza:
87%
Főzz 2 napra. Az nem jó? Én úgy nem főznék, ha utána éjjel még dolgoznom kell emiatt.
2018. máj. 25. 23:50
 8/46 A kérdező kommentje:

Ha valaki vacsorára paprikáskrumplit csinál, akkor nem 2 kis tányérral csinálja, hanem egy nagy fazékkal, ami minimum 1, de inkább 2 napig még elég.

Ez egy nagyon szép példa volt, épp a minap fordult elő hogy a legnagyobb fazékkal, ami a lakásban van (tehát ebből a készletből a nagyobb fazékkal [link] ) csináltam pont paprikáskrumplit és kérlek szépen EGY EVÉSRE bevágta az egészet, három púpozott tányérral vacsorára, mert ő éhes volt.

2018. máj. 25. 23:54
 9/46 A kérdező kommentje:
Próbálok rákeresni, hogy hány literes lehet, de nem találom. Viszont abban szoktam kifőzni a tésztát is, úgyhogy nem 1-2. Ő viszont simán bepuszilta az egészet.
2018. máj. 25. 23:57
 10/46 anonim ***** válasza:
95%

Azért az elvárás meg a kérés nagyon nem ugyanaz. De azt sem értem egyelőre, hogy a nő mennyit dolgozik otthonról, ill. milyen egyéb teendők mellett teszi ezt.

Ha máshogy nem megy, írjatok szerződést vazze.

2018. máj. 26. 00:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!