Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elvárható a nőtől, hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárható a nőtől, hogyha otthonról dolgozik, hogy minden nap főtt étellel várja haza a férfit aki dolgozott?

Figyelt kérdés
2018. máj. 25. 23:29
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
12%

Ha a férfi 12 órát dolgozik, a nő pedig 8-at (ezt egyébként nem láttam, hogy írtad volna), akkor szerintem a házimunka nagy része a nőé kellene, hogy legyen (legalábbis egy átlag lakásban). Én 8,5 órát töltök a munkahelyemen és még oda-vissza utaznom is kell (ami neked nincs), mégis meg tudom oldani a főzést, házimunkát, gyerkőc dolgait, stb. A férjemre még így is több hárul.

Ha te is 12 órázol, akkor felezzétek a házimunkát.

2018. máj. 26. 08:55
 32/46 anonim ***** válasza:
95%

Oké, hogy ez volt nála otthon, de miért tőled várja el? Rám is főzött anyukám finomabbnál finomabbakat, mégsem várom el, hogy a pasim is etessen. Ez fordítva miért elvárás?

Nem főznék. Ha éhes, eszik, amit talál. Felnőtt ember.

2018. máj. 26. 09:01
 33/46 Bence_ ***** válasza:
9%

Minden válasz 0%.

Toleranciá b@ zd meg 😁

2018. máj. 26. 10:14
 34/46 anonim ***** válasza:
94%
huh... sokan írják, hogy készíts napirendet, meg hogy főzz gigantikusabb adagokat.... de ezzel NEM oldódik meg a probléma. mert a probléma a férjed követelőző és gyerekes hozzáállása. a leírás alapján a csicskája vagy, mert hiába egy fos így a helyzet, megteszel nekimindent, kinyalod a sejhaját, éjjel dolgozol, hogy nappal vele lehess és ő panaszkodik ha emiatt későn kelsz..szóval most kipanaszkodod magad, de nem változtatsz. azt min. megbeszélném vele, hogy a szabadnapjaim főzzön néha ő is, és nem minden létező házimunkát csinálnék én attól függetlenül, hogy ő többet dolgozik. nagy adagokat csinálnék ha főzök, és negmondanám ez hány napra van, ha megeszi korábban, akkor hideg kaját eszik majd addig. lehet, hogy most még nem hízik el (bár 30as évek közepe után el fog, ha így folytatja) de rohadtul nem egészséges így sem ennyit zabálni.
2018. máj. 26. 10:28
 35/46 anonim ***** válasza:
15%
Ha fizikai munkát végez, nincs baj azzal, hogy sokat eszik. Azért egy karófestőnek több kalóriára van szüksége, mint egy irodistának. Ez most csak egy példa volt, nem tudjuk mivel foglalkozik a párja.
2018. máj. 26. 10:34
 36/46 anonim ***** válasza:
100%

ÉN a helyedben NEM dolgoznék éjjel, hogy nappal együtt lehessünk. Hazajön a melóból? Ok, foglalja el magát. Szabadnapja van? Ok, foglalja el magát. Akkor talán észreveszi, hogy neked is MUNKÁD VAN, amit el KELL végezned, amiért PÉNZT KAPSZ a munkáltatódtól.

Emellett pedig a legközelebbi szabadnapján, miután végeztem a munkával, leülnék vele és elbeszélgetnék vele, hogy NEM az anyja vagyok, ő egy felnőtt férfi, tudnia kell ellátni magát. Mi lenne, ha egyedül élne? Akkor nem enne vagy mi? Nem egy cseléd vagyok, hogy minden nap a konyhában robotoljak, miközben ÉN IS dolgozom (még ha kevesebbet is mint ő) ÉS közben ÉN viszem az egész háztartást.

2018. máj. 26. 11:15
 37/46 anonim ***** válasza:
94%

5 éve itthonról dolgozom, közben gyerek is született, de ilyen nálunk sosem volt. A férjem ha szabadnapos, és tudja, hogy sok a melóm, nemhogy főz, hanem rendbe vágja a lakást és a gyereket is lefoglalja, hogy tudjam csinálni a dolgomat normálisan.

Egész egyszerűen semmibe veszi a munkádat, azt hiszi, csak lébecolsz. Mondjuk ha te ezt eltűröd, te bajod, én biztos nem tenném.

30N

2018. máj. 26. 13:05
 38/46 anonim ***** válasza:
91%

"Ezen az oldalon az egyenlőség azt jelenti, hogy a hagyományosan női szerepeket el kell felezni, a hagyományosan férfi szerepeket meg meg kell hagyni neki, mert itt a 75-25%, az új 50-50%"

Szerintem meg arról szól, hogy ha a nő is dolgozik (munkahelyen), akkor igenis a pasi végezze el a házimunka felét. Ez nem besegítés, hanem alap.

2018. máj. 26. 14:06
 39/46 anonim ***** válasza:
10%

Tényleg... Mik ezek a pontozások? Ha valaki lemeri írni, hogy a 8 óra munka kevesebb, mint a 12 óra, ha férfi csinálja, akkor az gáz? Ha valaki lemeri írni, hogy több kaját kéne csinálni, az gáz?

Ahhoz képest, hogy folyamatosan megy a hiszti, hogy mennyi lúzer pasi van, valamiért a férfi válaszok vannak általában lepontozva és a női válaszok fel. Tartalomtól függetlenül.

Nem lehetne átnevezni az oldalt "Női Hisztis Felhasználók GYK" nevű oldalra? Megy a hiszti, hogy ez a pasi mennyire gáz, mindenben rossz, még a fazék is kicsi otthon, de a női válaszolók többségében fel sem merül, hogy esetleg csak a sztori felét halljuk és elég elfogultan.

2018. máj. 26. 14:15
 40/46 anonim ***** válasza:
89%

Ja, ha zabál, mint a disznó, akkor megmondanám neki, hogy oldja meg.

Érdekes, nálunk két napig elég a kaja, mert sem én, sem a párom nem tömünk be egy 5 literes fazéknyi ételt.

2018. máj. 26. 16:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!