Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárható a nőtől, hogyha otthonról dolgozik, hogy minden nap főtt étellel várja haza a férfit aki dolgozott?
Ha a férfi 12 órát dolgozik, a nő pedig 8-at (ezt egyébként nem láttam, hogy írtad volna), akkor szerintem a házimunka nagy része a nőé kellene, hogy legyen (legalábbis egy átlag lakásban). Én 8,5 órát töltök a munkahelyemen és még oda-vissza utaznom is kell (ami neked nincs), mégis meg tudom oldani a főzést, házimunkát, gyerkőc dolgait, stb. A férjemre még így is több hárul.
Ha te is 12 órázol, akkor felezzétek a házimunkát.
Oké, hogy ez volt nála otthon, de miért tőled várja el? Rám is főzött anyukám finomabbnál finomabbakat, mégsem várom el, hogy a pasim is etessen. Ez fordítva miért elvárás?
Nem főznék. Ha éhes, eszik, amit talál. Felnőtt ember.
Minden válasz 0%.
Toleranciá b@ zd meg 😁
ÉN a helyedben NEM dolgoznék éjjel, hogy nappal együtt lehessünk. Hazajön a melóból? Ok, foglalja el magát. Szabadnapja van? Ok, foglalja el magát. Akkor talán észreveszi, hogy neked is MUNKÁD VAN, amit el KELL végezned, amiért PÉNZT KAPSZ a munkáltatódtól.
Emellett pedig a legközelebbi szabadnapján, miután végeztem a munkával, leülnék vele és elbeszélgetnék vele, hogy NEM az anyja vagyok, ő egy felnőtt férfi, tudnia kell ellátni magát. Mi lenne, ha egyedül élne? Akkor nem enne vagy mi? Nem egy cseléd vagyok, hogy minden nap a konyhában robotoljak, miközben ÉN IS dolgozom (még ha kevesebbet is mint ő) ÉS közben ÉN viszem az egész háztartást.
5 éve itthonról dolgozom, közben gyerek is született, de ilyen nálunk sosem volt. A férjem ha szabadnapos, és tudja, hogy sok a melóm, nemhogy főz, hanem rendbe vágja a lakást és a gyereket is lefoglalja, hogy tudjam csinálni a dolgomat normálisan.
Egész egyszerűen semmibe veszi a munkádat, azt hiszi, csak lébecolsz. Mondjuk ha te ezt eltűröd, te bajod, én biztos nem tenném.
30N
"Ezen az oldalon az egyenlőség azt jelenti, hogy a hagyományosan női szerepeket el kell felezni, a hagyományosan férfi szerepeket meg meg kell hagyni neki, mert itt a 75-25%, az új 50-50%"
Szerintem meg arról szól, hogy ha a nő is dolgozik (munkahelyen), akkor igenis a pasi végezze el a házimunka felét. Ez nem besegítés, hanem alap.
Tényleg... Mik ezek a pontozások? Ha valaki lemeri írni, hogy a 8 óra munka kevesebb, mint a 12 óra, ha férfi csinálja, akkor az gáz? Ha valaki lemeri írni, hogy több kaját kéne csinálni, az gáz?
Ahhoz képest, hogy folyamatosan megy a hiszti, hogy mennyi lúzer pasi van, valamiért a férfi válaszok vannak általában lepontozva és a női válaszok fel. Tartalomtól függetlenül.
Nem lehetne átnevezni az oldalt "Női Hisztis Felhasználók GYK" nevű oldalra? Megy a hiszti, hogy ez a pasi mennyire gáz, mindenben rossz, még a fazék is kicsi otthon, de a női válaszolók többségében fel sem merül, hogy esetleg csak a sztori felét halljuk és elég elfogultan.
Ja, ha zabál, mint a disznó, akkor megmondanám neki, hogy oldja meg.
Érdekes, nálunk két napig elég a kaja, mert sem én, sem a párom nem tömünk be egy 5 literes fazéknyi ételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!